Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami számítógépes játékkal kapcsolatos ismerkedős kérdést tennék fel, akkor csak zsíroshajú atomkockák írnának vajon?
az én barátnőm is tud windowst telepíteni, pedig nem informatikus :D
azért vannak durva esetek, amikor napi szinten használja valaki a gépet, de ha megkérdezed tőle, hogy "mi van az asztalon?" azt válaszolja: "a billentyűzet az egér és a bögrém"
am 2 lehetőség van...vagy kocka, vagy nem kocka fog rád írni :D vagy tud windows-t telepíteni, vagy nem :D
22F
"Kérdező. 3 párom volt (a jelenlegi a 3.)"
Na nem mond....az ilyentől én fogok asztalt.
Halkan jegyzem, hogy ilyen jellegű kocka pasit, akit te keresel, tán nem a GYK-n kéne keresgélni... :)
Az én párom is kocka (lepődj meg: én is), és az biztos, hogy nem zsíroshajú atomkocka. :D Az exem is gamer volt, rá se volt igaz a fenti állítás.
Gamer pasit játék közben szedsz össze a legegyszerűbben, ha kocka vagy, igazán tudhatnád. :D
ma 20:35
Játék közben alig látok pár magyart. Dotában 10 játékosból 11 orosz :D Velük nem igazán szeretnék ismerkedni :D
Nem állt szándékomban téged lenyűgözni, pont letojom a véleményed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!