Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, vagy hagyjam?
27 éves nő vagyok, két hónapja vagyok együtt a nálam két évvel idősebb párommal.
Tavasszal két napig voltam erotikus masszőr. Igen, tudom hülye voltam (tényleg az), mert puszta kíváncsiságból belementem. Az első nap, az első percben tudtam már, hogy ez nem nekem való, mégis végigcsináltam egy napot, majd rá két hétre még egyet ( igaz ott már csak egy felet, mert nem bírtam).
Nagyon kérlek titeket, arra válaszoljatok ( ne pedig minősítsetek), hogy ezt el kellene e mondanom a páromnak, vagy hagyjam a fenébe?
Csontváz a szekrényben, bent hagyjam, vagy megmutassam?
( És hogy miért vállaltam? puszta kíváncsiság, azt hittem képes leszek csak masszőrködni a végén meg kézimunkázni, hiszen csak ennyiről van szó. Vonzott hogy ezzel sok pénzt lehet keresni ( tényleg sokat, az alig két nap alatt 50 ezer jött össze)Az volt a véleményem az életben sok dolgot kell kipróbálni, és a nagyrészét ezek közül elfelejteni..kár volt, mindegy már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!