Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a páromnak, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, két hónapja vagyok együtt a nálam két évvel idősebb párommal.

Tavasszal két napig voltam erotikus masszőr. Igen, tudom hülye voltam (tényleg az), mert puszta kíváncsiságból belementem. Az első nap, az első percben tudtam már, hogy ez nem nekem való, mégis végigcsináltam egy napot, majd rá két hétre még egyet ( igaz ott már csak egy felet, mert nem bírtam).

Nagyon kérlek titeket, arra válaszoljatok ( ne pedig minősítsetek), hogy ezt el kellene e mondanom a páromnak, vagy hagyjam a fenébe?

Csontváz a szekrényben, bent hagyjam, vagy megmutassam?

( És hogy miért vállaltam? puszta kíváncsiság, azt hittem képes leszek csak masszőrködni a végén meg kézimunkázni, hiszen csak ennyiről van szó. Vonzott hogy ezzel sok pénzt lehet keresni ( tényleg sokat, az alig két nap alatt 50 ezer jött össze)Az volt a véleményem az életben sok dolgot kell kipróbálni, és a nagyrészét ezek közül elfelejteni..kár volt, mindegy már)

2015. dec. 14. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Továbbléptél, rájöttél, hogy helytelen volt. Utólag felesleges elmondani, lehet, hogy elrontanád vele az egyébként jól indult kapcsolatodat. Ez még korai 2 hónap ismeretség után, még azt sem tudod, hogy reagálna rá.
2015. dec. 14. 21:47
 2/15 anonim ***** válasza:
2nap tévedés bele kell, hogy férjen 27 évbe ;) ne görcsölj rajta! N31
2015. dec. 14. 21:48
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Én nem mondanám el, felesleges információ:)

27n

2015. dec. 14. 21:51
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Nincs köze hozzá.Nem befolyásolja a kapcsolatotokat.Akkor még nem voltatok együtt szóval nem értem mjre parázol.Párkapcsolatokban sosem kell ilyen nagy őszinteségi rohamokat kapni.A lényeg hogy amíg együtt vagytok ne titkolózz előtte.Az őszinteség a közösen eltöltött idő alatt fontos de hogy mi volt az előtt az magánügyed.Az egyensúly elvén gondolkozz racionálisan és tisztán látni fogod.
2015. dec. 14. 21:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Majd pár év múlva egy iszogatás alkalmával elmondhatod neki, amikor már biztosan tudod, hogy nem fogja megváltoztatni a rólad alkotott képét, meg "úgyis régen volt". Azért ha addigra megtudod hogy a prostitúció minden létező formáját mélységesen elítéli, akkor ne mondd el, de egy átlagos gondolkodásmódba belefér és röhögne rajtad, hogy hogy lehettél ennyire hülye. Esetleg kerekítsd le egy napra, úgy még elfogadhatóbb, de szerintem ha már elmondod, ezt is elmondhatod. Csak így "visszaesőnek" számítasz. Na jó, nem igazán. De ha csak egy napot vallasz be, az simán tolerálható, meg addigra úgyis megtudod, hogy tolerálná-e. Ha nem bírsz vele mmit kezdeni, akkor meg mondd el neki (De azért ne szenteste :D), hogy téged ez bánt és szeretnéd tudni, hogy így is elfogad. De ha tudsz vele élni, akkor ráér.
2015. dec. 14. 21:54
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A négyes válaszolót nem értem, miért pontozta le valaki, én őt is hasznosnak találom.

Kimaradt, hogy az egyik ismerősöm rendszeresen csinálja ( egy nálam 6 évvel idősebb ő, tőle tudtam meg ezt a "lehetőséget")...bár ő biztos nem mondaná el, félek, ha a városban véletlen összefutok vele, és ott lesz a párom is, mit mondok, honnan ismerem..

Na jó, most ahogy írom ezt, elismerem én ezt már tényleg túlagyalom.

2015. dec. 14. 22:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Aktus történt? Meg lettél dugva? Amúgy meg még együtt sem voltatok abban az időben. Felesleges ilyennel traktálni a másikat, én sem forszírozom a "stiklijeimet" egy nőnek sem. :D
2015. dec. 14. 22:16
 8/15 A kérdező kommentje:
*idősebb ő = idősebb nő
2015. dec. 14. 22:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Dehogy lettem megd*gva! CSak meg kellett fognom a végén a f*** és kiverni...
2015. dec. 14. 22:18
 10/15 A kérdező kommentje:
elhiheted, nekem bőven elég volt az is. nem is értem miért nem rohantam el sikítva az elején...talán a pénz miatt is, meg amiatt is hogy nem adhatom fel ilyen hamar, képes vagyok rá...de minek is! Tapasztalat...
2015. dec. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!