Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a kapcsolatunk kibírja a vizsgaidőszakot?
A barátom ilyenkor megőrül.. Persze én is ideges vagyok, de nem ennyire.
Amikor megnyugtatom mert izgul, múltkor a fejemhez vágta, hogy nekem könnyű mondani, mert kevesebb vizsgám van és nekem sokkal egyszerűbb...
Mondtam neki, hogy én szeretnék egy nagyot bulizni szilveszterkor vele, direkt úgy vettem fel a vizsgákat. Ezen kiakadt, mert hogy ő inkább otthon szilveszterezne, és mivel úgyis előbb fog végezni 2 héttel mint én, abban a két hétben majd bulizik a haverjaival...
Meg mivel ideges beszólogat nekem olyanokat hogy pl. én nem tudom mi az hogy valaki igazán tanul, ezeken alapból nem sértődnék meg, de most nekem is támogatásra lenne szükségem és rossz kedvem van ezért ezek elég rosszul esnek
( egy egyetemre járunk, csak ő egy ( szerinte) nehezebb szakra és ő 2 évvel idősebb
A leírásod alapján árad belőle a beképzeltség, egyértelmű, hogy lenézi azt, amit te tanulsz, nem értékeli, amit csinálsz.
Ha most nem teszi, később miért tenné?
Lehet, hogy te ezt apróságként éled meg, mivel ideges, de ez azért elég sok mindent elárul a barátodról szerintem, érdemes lenne jobban elgondolkodni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!