Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek amivel feldobhatnánk egy kicsit a kapcsolatunk?
Az utóbbi időben nem igazán jutott idő egymásra.Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk,és még külön is élünk.Hétköznap suli,munka,edzés,így ha találkoztunk hétköznap akkor este átjött vagy én mentem,egy kis beszélgetés,tv,szex (bár ez a fáradtság miatt nem mindig megy) és alvás.A hétvégék is zsúfoltak voltak mostanában,mindenféle családi program volt,én készültem a vizsgáimra stb.Sajnos érezzük is a hatását,mindketten fáradtak vagyunk,ingerültebbek is,amit néha egymáson vezetünk le :D
Úgy alakult hogy a jövő héten,október 23-ai héten lesz végre valahára egy kicsit több szabadidőnk.Már tervezzük hogy elmegyünk kirándulni ha jó idő lesz,szoktunk még közösen főzni,sütni,társasozni,filmeket nézni,futni.
Ugye a terv a kirándulás eddig,gondoltam hogy fel lehetne dobni utána egy kis szexszel a kocsiban :)
Esetleg valakinek van még olyan ötlete amivel közelebb kerülhetnénk újra egymáshoz?Nem feltétlenül szexuális jellegűre gondolok.Írhattok bármit!Ti miket szoktatok csinálni a párotokkal?
(természetesen én se vagyok ötlettelen,mielőtt bárki is ezt írná)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!