Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ötletek amivel feldobhatnánk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek amivel feldobhatnánk egy kicsit a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nem igazán jutott idő egymásra.Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk,és még külön is élünk.Hétköznap suli,munka,edzés,így ha találkoztunk hétköznap akkor este átjött vagy én mentem,egy kis beszélgetés,tv,szex (bár ez a fáradtság miatt nem mindig megy) és alvás.A hétvégék is zsúfoltak voltak mostanában,mindenféle családi program volt,én készültem a vizsgáimra stb.Sajnos érezzük is a hatását,mindketten fáradtak vagyunk,ingerültebbek is,amit néha egymáson vezetünk le :D

Úgy alakult hogy a jövő héten,október 23-ai héten lesz végre valahára egy kicsit több szabadidőnk.Már tervezzük hogy elmegyünk kirándulni ha jó idő lesz,szoktunk még közösen főzni,sütni,társasozni,filmeket nézni,futni.

Ugye a terv a kirándulás eddig,gondoltam hogy fel lehetne dobni utána egy kis szexszel a kocsiban :)

Esetleg valakinek van még olyan ötlete amivel közelebb kerülhetnénk újra egymáshoz?Nem feltétlenül szexuális jellegűre gondolok.Írhattok bármit!Ti miket szoktatok csinálni a párotokkal?

(természetesen én se vagyok ötlettelen,mielőtt bárki is ezt írná)

22/L

2015. okt. 13. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. okt. 13. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:
HMX, C4, gránát...
2015. okt. 13. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!