Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van baratom megis erre vagyom, rossz vagyok?
Figyelt kérdés
Baratommal tarskereson ismerkedtunk meg, amivel semmi gondom, nem tartom cikinek. Nagyon szeretem, vele tervezem az eletem.
Viszont oelotte is csak egy kapcsolatom volt-szinten tarskeresorol.
Baratnoimet csomoszor leszolitjak utcan, en meg meg sosem erdekeltem senkit eloben, emiatt ugy erzem nem vagyok olyan jo mint a tobbi lany.
Nagyon vagyom arra hogy egyszer valaki- barki leszolitson az utcan hogy ertekesebbnek erezzem magam, meg akkor is ha van baratom es nemet mondanek persze.
Nagyon szemet vagyok, hogy erre vagyom? Olyan jo lenne ha valakinek csak ugy feltunnek es nem csak tarskereson... Szebbnek ereznem magam...
2015. dec. 14. 14:22
21/25 anonim válasza:
Én pontosan ezért nem szeretnék többet olyan lánnyal összejönni, aki nem élte ki magát előttem... Ki tudja ez a vágyad hová fog vezetni egy idő után, főleg ha lesz is olyan, akinek csak úgy simán bejössz. F
22/25 A kérdező kommentje:
Ha nem eli ki magat a lany az a baj, ha igen, akkoreg az, hogy jaj nem szuz, mas farok is jart benne es rib.anc. Most hogy is van akkor?
2016. jan. 11. 17:26
23/25 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha egy csaj előttem sok pasival feküdt le.
21-es voltam.
24/25 A kérdező kommentje:
Azért majd csináltass egy vértesztet...
2016. jan. 11. 17:38
25/25 anonim válasza:
Nem olcsó r.bikkel voltam eddig együtt, hanem egészséges nőkkel, akik kiélték vágyaikat (és nem, nem fűvel-fával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!