Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van baratom megis erre vagyom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van baratom megis erre vagyom, rossz vagyok?

Figyelt kérdés

Baratommal tarskereson ismerkedtunk meg, amivel semmi gondom, nem tartom cikinek. Nagyon szeretem, vele tervezem az eletem.

Viszont oelotte is csak egy kapcsolatom volt-szinten tarskeresorol.

Baratnoimet csomoszor leszolitjak utcan, en meg meg sosem erdekeltem senkit eloben, emiatt ugy erzem nem vagyok olyan jo mint a tobbi lany.

Nagyon vagyom arra hogy egyszer valaki- barki leszolitson az utcan hogy ertekesebbnek erezzem magam, meg akkor is ha van baratom es nemet mondanek persze.

Nagyon szemet vagyok, hogy erre vagyom? Olyan jo lenne ha valakinek csak ugy feltunnek es nem csak tarskereson... Szebbnek ereznem magam...

2015. dec. 14. 14:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Sétálj el egy építkezés mellett miniszoknyában, vagy kidobott csöccsel! Ott majd jól beszólnak. :D
2015. dec. 14. 14:24
 2/25 anonim válasza:
0%
Igen, ez rosszabb, mintha lefeküdnél egy focicsapattal.
2015. dec. 14. 14:25
 3/25 A kérdező kommentje:
Olyan csunya vagyok :(
2015. dec. 14. 14:26
 4/25 A kérdező kommentje:
Engem meg egy epitkezesen sem vennenek eszre
2015. dec. 14. 14:26
 5/25 anonim ***** válasza:
23%

Nem hinném, hogy olyan "csúnya" vagy!

Kérek képet! :)

32F

2015. dec. 14. 14:28
 6/25 rrrrrreennnnn ***** válasza:
36%

Neked nem a csùnyasàg a bajod,hanem az önértékelési problémàid.

Attòl,hogy valaki leszòlìt,nem vagy értékesebb.

Tisztàban vagy az emberi érték jelentésével,fogalmàval?

2015. dec. 14. 14:36
 7/25 A kérdező kommentje:
Tzdom, hogy nem attol leszek ertekes ember, de az eletben soha nem erdeklodott irantam senki magatol, csak ha ki volt irva neten a homlokomra... Es ez nagyon rossz erzes es ronda vagyok
2015. dec. 14. 14:40
 8/25 anonim ***** válasza:
37%

Nem attól leszel értékesebb, hogy itt-ott leszólítanak. Nem attól értékesebb valaki, hogy szép, ez amúgy is relatív. Értékes vagy, mert van egy fiú, aki szeret, akit a barátodnak tudhatsz, akit viszontszeretsz.

Őszintén? Miért nem elég ennyi? Tudod te, hogy mennyien szeretnének barátot/barátnőt, aki szereti őket? Miért kell butaságokat gondolni és generálni magadnak semmitmondó problémát?

2015. dec. 14. 14:40
 9/25 anonim ***** válasza:

Jó, ha már képet nem küldesz, akkor még annyit, hogy ha még csúnya is vagy, és elhiszem: az biztos, hogy jó fej lehetsz, sokkal jobb, mint az amúgy szépnek gondolt csajok. Attól pedig nem vagy "rossz", hogy ilyesmi vágyaid vannak. Csak ezek a dolgok - eddig - nálad kimaradtak. És természetes, hogy van benned némi kíváncsiság, vagy akár vágy ezt is átélni. A lányok tetszeni akarnak, ez is normális. De gondolom a párodnak nagyonis tetszel, igaz?

Amúgy ha valaki leszólítana az utcán, az lehetne akár egy perverz alak is, biztos, hogy ez olyan jó lenne...?

Biztosan jó érzés lenne ha felfigyelnének rád beteges hajlamúak is? Mert a szépnek tartott csajokat sem csak a "jó pasik" veszik észre. Őket sokszor a beteg állatok is leszólítják és szerintem olyankor Te nem szívesen lennél "szépnek tartott" lány!

#5-ös voltam.

32F

2015. dec. 14. 14:52
 10/25 anonim ***** válasza:
28%
Biztos szép dolog etetni valakit, aztán meg visszakozni az utolsó pillanatban...te ettől éreznéd magad értékes nőnek? Ez inkább egy kisiskolás színvonalát demonstrálná.
2015. dec. 14. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!