Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van baratom megis erre vagyom, rossz vagyok?
Baratommal tarskereson ismerkedtunk meg, amivel semmi gondom, nem tartom cikinek. Nagyon szeretem, vele tervezem az eletem.
Viszont oelotte is csak egy kapcsolatom volt-szinten tarskeresorol.
Baratnoimet csomoszor leszolitjak utcan, en meg meg sosem erdekeltem senkit eloben, emiatt ugy erzem nem vagyok olyan jo mint a tobbi lany.
Nagyon vagyom arra hogy egyszer valaki- barki leszolitson az utcan hogy ertekesebbnek erezzem magam, meg akkor is ha van baratom es nemet mondanek persze.
Nagyon szemet vagyok, hogy erre vagyom? Olyan jo lenne ha valakinek csak ugy feltunnek es nem csak tarskereson... Szebbnek ereznem magam...
Az nem etetes ha leszolit valaki ugy hogy elotze nem szemeztem vele meg semmi hasonlo.
De boldog vagyok hogy van egy parom aki szeret de nagyon faj hogy soha senki nem akart velem ismerkedni. Osztalytars, iskolatars, varmilyen ismeros, senki soha meg csak el sem hivott, meg sem jegyezte hogy csinos vagyok... Semmi
Ne haragudj, de ha ennyi hozzászólás során nem tudsz olvasni a sorok között, miszerint: úgy vagy jó, ahogy vagy, ne rágódj a múlton, örülj, hogy van egy szerető barátod (akit Te is szeretsz), te így vagy értékes, akkor le kell vonni a tanulságot, hogy neked bizony szükséged van valami komolyabb segítségre. Érts: pszichológus.
Gyakorlatilag semmi mást nem csinálsz, mint nyomod a butaságodat: hogy erre vágysz, arra vágysz, nem vagy értékes, csúnya vagy, senkit nem érdekeltél soha, satöbbi.
Vagy befejezed és végre felnőtt(ebb) módon kezdesz viselkedni és akkor kitárul a világ is előtted (ki nem tojja le, hogy a múltban vagy akár a jelenben hányan nem füttyögnek utánad?), vagy süllyedj bele az önsajnálatba.
Már feltűntél valakinek, így lett barátod, de azért vágysz ilyen baromságokra, mert vannak lányok akiknek beszólogatnak az utcán...
Soha semmi nem jó...
Mért engem szerinted hány nő szólított már le a való életben könyörgöm??? Van barátod nem vagy egyedül, ne rinyálj itt légyszíves! Szedd össze magad de nagyon gyorsan!
Vagy menj el kapálni az is segít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!