Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton beszól, hogy van egy kis hasam, meg egy kis felesleg a combomon. Titeket is zavarna ez?
Tévedsz, ugyanis egyáltalán nem mindegy, az emberek változnak belsőre és külsőre is a legtöbb kapcsolatban, a kapcsolat alatt, és van, hogy ezaz ami tönkre is teheti azt a kapcsolatot.
És legrosszabb esetben, félrekacsintgatás is lehet belőle, aminek lehet nagyon nagyon rossz vége is. ----> ez persze csak a végső esetekben.
Most mondjam azt, hogy ezek szerint félreértettél te is?
Vagy inkább ne mert akkor megint azt írnád, hogy nem értettem?
De amúgy ki nem sz**arja le az egészet.
Én mindkettőtöket értem! :)
Csak ti nem akarjátok.
ha vékony lettem volna amikor összejöttünk, és dagadék lennék pár éven belül, akkor jogosnak gondolnám.
de ha csak egy kis pluszról van szó, azt szerintem bunkóság megszólni. az ember teste folyamatosan változik, van hogy teltebb az ember, van hogy vékonyabb. ha nem extrém a változás, akkor rosszul esne nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!