Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány, aki visszautasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, aki visszautasított és én nem "jó pofizok" vele azóta, amit ő nehezményez. Neki van igaza vagy nekem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy leányzót, akinek csaptam a szelet. Barátságos voltam vele, mindig érdeklődtem a hogyléte felől, ajándékot adtam neki, stb...

Ő közölte velem, hogy nem érdeklem mint férfi. Én azóta nem beszélek vele (köszönésen és az általános udvariassági dolgokon kívül). Mivel már nem vagyok vele "jó fej" ezért ő megbántva érzi magát.

Nekem az elvem az, hogy ha visszautasított olyan dolgok miatt, amik nem voltak szimpatikusak bennem, akkor a jó tulajdonságaim és a törődésem se kelljen neki.

Én gondolom rosszul?

26/F

2015. dec. 12. 12:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azt mg tudni kell, hogy amíg udvaroltam neki, velem párhuzamosan szerzett magának egy másik pasit és előttem simogatták, puszilgatták egymást.
2015. dec. 12. 13:37
 12/17 A kérdező kommentje:
...és így várja el a kedvességet tőlem.
2015. dec. 12. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

Ha alapból udvarlásnak indult és nem egy hosszabb távú ismeretség, barátság vége ez, akkor jogos a reakciód. Az utolsó kommenteddel együtt pedig a sértettség is érthető.

Persze ha mondjuk munkatársak vagytok akkor (az utolsó kommented nélkül) ez kicsit merész, hogy ennyire kizárod, mert pont hogy nem teszel jót magadnak, ez gyerekes. De ha ő kezdte a gyerekes viselkedést, tudja, hogy hajtasz rá és így fejezi ki, hogy fuck off, akkor nem tudom, mit vár...

2015. dec. 12. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
jaj vágom én ezt. rosszul esik neki hogy nem lettél a kiskutyikája. én voltam hasonló helyzetben. ha utána valahogy beszélgetésbe keveredtem vele, nem voltam passzív (téma legyen) de picit fingattam. érzetettem vele hogy nem sokat nézek ki belőle. meg csipkelődtem vele úgy elég erősen. majdnem ő lett a kiskutyám a végén, de azt se hagytam. ami még jobban bosszantotta. amelyik kutya morog az fél, a veszett meg hízeleg, aztán harap XD
2015. dec. 12. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
hasonló volt velemis. Aludni a vállamon, belémkarolni az esernyő alatt jó voltam. Mikor megkaptam az elutasítást, és megkérdezte "de azért fogunk még kávézni... vagy nem? " és mondtam, hogy nem lesz értelme, akkor csak elkomolyodott, megijedt...
2015. dec. 12. 14:28
 16/17 anonim ***** válasza:
jópofa voltál, ami nem férfias, ami ok arra hogy visszautasítson. aztán eltűnt a jópofiság, amivel együtt a férfiatlanság, ami a visszautasítás oka. és most hülyének érzi magát, de az ego nem engedi hogy bevallja saját magának, ezért most te egy fallosz vagy. meg a bármit megtehetek feeling kopik, és fáj.
2015. dec. 13. 11:10
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Hát izé... ez alapján nehéz összetenni a történetet.

Lehet elkezdtél vele kedves lenni, ezt észrevette, és reagált rá. Közben rájött, hogy többet akarsz tőle, de neki már alakult valami. Összejöttek, megmondta, hogy mit akar / mit nem akar (veled összejönni). Majd hirtelen bebunkóztál... amúgy ha látod, hogy mit csinálnak az új barátjával, akkor sokszor találkoztok, nem? Munkatársak vagytok? Milyen régi az ismeretség?

Úgy érzem próbálod a lányt minél vérmesebb r...bancnak beállítani...ami fura, mert mégis tetszett benne valami eléggé, hogy udvarolj neki.

2015. dec. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!