Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki visszautasított és én nem "jó pofizok" vele azóta, amit ő nehezményez. Neki van igaza vagy nekem?
Megismertem egy leányzót, akinek csaptam a szelet. Barátságos voltam vele, mindig érdeklődtem a hogyléte felől, ajándékot adtam neki, stb...
Ő közölte velem, hogy nem érdeklem mint férfi. Én azóta nem beszélek vele (köszönésen és az általános udvariassági dolgokon kívül). Mivel már nem vagyok vele "jó fej" ezért ő megbántva érzi magát.
Nekem az elvem az, hogy ha visszautasított olyan dolgok miatt, amik nem voltak szimpatikusak bennem, akkor a jó tulajdonságaim és a törődésem se kelljen neki.
Én gondolom rosszul?
26/F
Ha alapból udvarlásnak indult és nem egy hosszabb távú ismeretség, barátság vége ez, akkor jogos a reakciód. Az utolsó kommenteddel együtt pedig a sértettség is érthető.
Persze ha mondjuk munkatársak vagytok akkor (az utolsó kommented nélkül) ez kicsit merész, hogy ennyire kizárod, mert pont hogy nem teszel jót magadnak, ez gyerekes. De ha ő kezdte a gyerekes viselkedést, tudja, hogy hajtasz rá és így fejezi ki, hogy fuck off, akkor nem tudom, mit vár...
Hát izé... ez alapján nehéz összetenni a történetet.
Lehet elkezdtél vele kedves lenni, ezt észrevette, és reagált rá. Közben rájött, hogy többet akarsz tőle, de neki már alakult valami. Összejöttek, megmondta, hogy mit akar / mit nem akar (veled összejönni). Majd hirtelen bebunkóztál... amúgy ha látod, hogy mit csinálnak az új barátjával, akkor sokszor találkoztok, nem? Munkatársak vagytok? Milyen régi az ismeretség?
Úgy érzem próbálod a lányt minél vérmesebb r...bancnak beállítani...ami fura, mert mégis tetszett benne valami eléggé, hogy udvarolj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!