Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki visszautasított és én nem "jó pofizok" vele azóta, amit ő nehezményez. Neki van igaza vagy nekem?
Megismertem egy leányzót, akinek csaptam a szelet. Barátságos voltam vele, mindig érdeklődtem a hogyléte felől, ajándékot adtam neki, stb...
Ő közölte velem, hogy nem érdeklem mint férfi. Én azóta nem beszélek vele (köszönésen és az általános udvariassági dolgokon kívül). Mivel már nem vagyok vele "jó fej" ezért ő megbántva érzi magát.
Nekem az elvem az, hogy ha visszautasított olyan dolgok miatt, amik nem voltak szimpatikusak bennem, akkor a jó tulajdonságaim és a törődésem se kelljen neki.
Én gondolom rosszul?
26/F
1. Szemtől szemben elutasított, nem hülyít, ez egy tiszta helyzet.
2. Nem kötelességed szórakoztatni, jobb kerülni.
3. Az, hogy ő milyen alapon várja el, hogy maradjon egy jópofizós helyzet, annak több oka lehet. Talán megismerni is nyitott lehet, de az is lehet, hogy élvezi, ha olvadnak utána.
4. Talán túl gyorsan lerohantad, még nem ismert meg igazán, ezért lehet, hogy a tempód ellen szólt az elutasítás, nem a személyed ellen.
Ha régebbről ismerném a srácot, nekem is bántó lenne, hogy valaki, akiről azt hittem, hogy kedvel már nem érdeklődik emberként irántam, mert nem akarok tőle párkapcsolatot.
Azt az üzenetet küldi felém, hogy nem is rám volt kíváncsi, hanem arra hogy legyen egy bármilyen bnője.
Na de ha nem régóta ismeritek egymást, vagy nem voltatok jóban mielőtt elkezdted "csapni neki a szelet", és egyértelműek voltak a szándékaid, teljesen megértelek. Visszautasított, úgyhogy nincs már dolgotok egymással.
Ugyanakkor valamit kezdj a hozzáállásoddal "ha visszautasított olyan dolgok miatt, amik nem voltak szimpatikusak bennem, akkor a jó tulajdonságaim és a törődésem se kelljen neki. ".
Ezzel a gondolattal két gond is van.
Kb azt jelzi, hogy csak azért voltál vele kedves, mert remélted, hogy összejössz vele. Ez nem igazi kedvesség, a jó tulajdonságok nem csak bizonyos embereknek szólnak... aki szelektíven udvarias pl. az nem udvarias..(pl aki a jó seggű nőt felengedi a buszra maga előtt, de a nagymama elé simán bevág).
Másrészt az jön le belőle, hogy magadra veszed az elutasítást. Ez hosszú távon fájni fog és mélyen az önbecsülésedbe vág.
NEM téged utasított el, hanem egy veled való kapcsolatot.
Nem azért, mert nem vagyok elég jó, vagy nem vagy neki szimpatikus, hanem mert úgy érezhette nem passzoltok. Ha nem így lenne, nem zavarná, hogy már nem vagytok jóban...
Azoknak akik szerint ez az igazi tökös hozzáállás:
Valamennyire igazat adok ennek, és valamennyire nem. Ez a sértődött felhang sokat elvesz a reakció jóságából.
Az udvarias távolságtartással nincs a gond. A "nesze neked, ezt veszítetted" gondolkodással már inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!