Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen esetben mondjátok az exetekre, hogy "nem bánt jól" veletek?
Az a lényeg, hogy megismertem egy lányt, aki nemrég szakított a barátjával. Mikor megkérdeztem ezt válaszolta. Nem akartam kérdezősködni felőle, amúgy sem jó erről beszélgetni. :) Nem tartom jó dolognak, az exekről beszélgetni, csak annyit amit nagyon muszály, de azt sem az ismerkedési időszakban.
Mit takarhat ez a mondat? Mire mondják ezt a nők?
Én ezt arra az exemre mondom, akinek az anyja és a barátai voltak mindig a fontosabbak, egy szavukra ugrott, nekik mindent elnézett mindig, hagyta hogy bántsanak, sértegessenek, megalázzanak, semmibe vegyenek, szó szerint levegőnek néztek a barátom orra előtt, mintha ott se lettem volna - erre exem csak annyit mondott hogy legalább nem bunkóak velem. :"D
Mindent csak ígérgetett, de sosem tartott be semmit, és még ő mondta hogy elege van a folytonos b*szogatásból.
A nem bánt jó velemben a tól-ig kategória a következő:
-ha állandóan semmibe veszi azokat a dolgokat, amik fontosak nekem, hiába látja, hogy bántanak
-a családtagjaival beszél meg minden lelki dolgot, és én úgy érzem, hogy engem csak a szexre használ
-ha eleve azt érzem, hogy csupán a szexre használ
-ha elmondom hogy mi bánt, és azt ő folyamatosan hisztinek degradálja és semmibe veszi az igényeimet, nyíltan tapossa azokat
-ha megüt, bántalmaz fizikailag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!