Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Milyen esetben mondjátok az exetekre, hogy "nem bánt jól" veletek?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy megismertem egy lányt, aki nemrég szakított a barátjával. Mikor megkérdeztem ezt válaszolta. Nem akartam kérdezősködni felőle, amúgy sem jó erről beszélgetni. :) Nem tartom jó dolognak, az exekről beszélgetni, csak annyit amit nagyon muszály, de azt sem az ismerkedési időszakban.

Mit takarhat ez a mondat? Mire mondják ezt a nők?

2015. dec. 10. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt arra az exemre mondom, aki semmibe vette a kéréseim, vágyaim, érzéseim, önző módon csak arra gondolt, hogy ha egyszer is a kedvemre tenne, attól már papucsnak minősülne, ez ellen erőnek erejével küzdött. De sok minden másra is értheti a lány, az is lehet, hogy bántalmazta, megalázta, akármi.
2015. dec. 10. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt nem tudtam behatárolni. Hogy amit az elején írtál-tól a bántalmazásig bezárólag bármi beleférhet-e?
2015. dec. 10. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt arra az exemre mondom, akinek az anyja és a barátai voltak mindig a fontosabbak, egy szavukra ugrott, nekik mindent elnézett mindig, hagyta hogy bántsanak, sértegessenek, megalázzanak, semmibe vegyenek, szó szerint levegőnek néztek a barátom orra előtt, mintha ott se lettem volna - erre exem csak annyit mondott hogy legalább nem bunkóak velem. :"D

Mindent csak ígérgetett, de sosem tartott be semmit, és még ő mondta hogy elege van a folytonos b*szogatásból.

2015. dec. 10. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A nem bánt jó velemben a tól-ig kategória a következő:

-ha állandóan semmibe veszi azokat a dolgokat, amik fontosak nekem, hiába látja, hogy bántanak

-a családtagjaival beszél meg minden lelki dolgot, és én úgy érzem, hogy engem csak a szexre használ

-ha eleve azt érzem, hogy csupán a szexre használ

-ha elmondom hogy mi bánt, és azt ő folyamatosan hisztinek degradálja és semmibe veszi az igényeimet, nyíltan tapossa azokat

-ha megüt, bántalmaz fizikailag

2015. dec. 10. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan megcsalt. Szemrebbenés nélkül hazudott a szemembe. Folyton csak ígérgetett, de sosem tartotta be az ígéreteit. Mindig mindeki fontosabb volt nálam, nekem bezzeg a legutolsó senki kollégájának is meg kellett felelnem. Cöh. Azt mondta szóljak, ha valami nem tetszik, de ha szóltam, az hiszti volt. Ha megmondtam mi bajom van vele, rögtön azzal jött, hogy folyton piszkálom, márpedig ő ezt nem fogja eltűrni. Esze ágában sem volt kielégíteni engem, számára az volt a szex, hogy felhasznált engem a maszturbációjához, hogy én élvezem-e, az kicsit sem számított. És még sorolhatnám pár oldalon keresztül.
2015. dec. 10. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a baratom sajnos nem banik mostanaban jol velem,ez alatt azt ertem hogy mindig csak en teszek a kapcsolatba,o sose semmit,nem hajlando aldozatokat hozni,nem vagyok a fontossagi sorrend elejen,tul elfoglalt,ha szolok neki akkor legyek mar megertobb,mar megint hisztizek,hanyagol szexualisan is.
2015. dec. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!