Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy szoktok reagálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy szoktok reagálni, ha egy ismeretlen srác az utcán kihívóan köszön?

Figyelt kérdés
Tudjátok,mintha azt mondaná,hogy "szia cica jól nézel ki"xD én ilyenkor csak csúnyán nézek
2010. márc. 22. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
95%
Énis csak mosolyogni szoktam
2010. márc. 25. 07:01
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Én visszaköszönök h csá :D
2010. márc. 25. 07:08
 13/23 anonim válasza:
100%

Mikor hogy.

Ha normálisnak néz ki akkor talán visszaköszönök.

A leg viccesebb az volt nekem, mikor álltam a buszmegállóban és jött egy társaság, 3 fiú meg 1 lány és az egyik vagány akart lenni és megkérdezte az egyik haverját hogy "szerinted ráverjek egyet a seggére?"

Mire én megszólaltam "anyádéra estleg!"

Néma csend és elmentek.

Aztán visszafelé jövet elkezdek szapulni hogy milyen ronda lábujjam van meg ilyenek. Mindezt azért mert megsértettem a férfiasságát a csaj előtt akivel voltak!

Ennyit erről.

Egyébként azt hittem pofán vág, de nem érdekelt mert becsülöm magam annyira hogy megvédem magam.

2010. márc. 25. 10:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez attól függ, hogy ki és hogyan "szól be". Ha ocsmány/ közönséges/trágár akkor természetesen továbbmegyek, mintha nem is nekem szólt volna.

viszont volt több olyan is, hogy teljesen normális/kedves férfiak egy bájos/udvarias megjegyzést tesznek, ilyenkor elmosolyodom, de olyan is volt, hogy megköszöntem:)

Pl. a minap volt, hogy jöttem ki a patikából, befelé meg jött két férfi. Udvariasan köszöntek, kiengedtek az ajtón,aztán hallottam, hogy az egyik odaszól a másiknak "ritkán látni igazi nőt, gyönyörű volt, láttad?". Erre utánam fordultak és meg elmosolyodtam. Na ezek jól esnek.

2010. márc. 25. 11:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nos, igen ez attól függ. Volt olyan, aki köszönt, utána meg elkezdett fűzni a tipikus szöveggel, hogy mi a neved? ohh, milyen szép név... Na, onnan menekültem:D De volt olyan, hogy jött egy huszonakárhányéves fazon, és így köszönt, hogy huhh szia! Hát, kívánom, hogy legyen olyan gyönyörű napod, mint amilyen te vagy. Tök édi volt:) Na, neki megköszöntem, és elkönyveltem egy kellemes emléknek.
2010. márc. 25. 11:22
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

A szotyolával dobálós, meg a "ráverjek egyet a seggére?" történeten jót nevettem :DD

Egyébként tényleg attól függ, mit, és hogyan mondanak.

Volt, hogy utánam kiabált egy hapsi egy boltból, hogy "sziacicavangazdád?" az ilyet válaszra se méltatom.

De sokszor van olyan, hogy utcán, vagy villamoson valaki megjegyzi nekem, hogy milyen gyönyörű a szemem, vagy milyen szép vagyok, ezt meg szoktam köszönni.

A trágár beszólásoktól az agyvizem felforr, volt olyan, hogy elment mellettem 2 hapsi (nem romák voltak), és megszólított az egyik, hogy "20évet adna egyetlen éjszakáért".

az ilyeneket rúgnám bele a Dunába

2010. márc. 25. 11:28
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Hát én csak nem szoktam odafigyelni mintha nem történt volna semmi de egyszer amikor bnőmmel voltam bécsben egy vidámparkban két fiú hangosan ránk köszönt h sziasztok mert azt hitték biztos h osztrákok vagyunk erre mi vissza köszöntünk nekik h sziasztok és annyira meglepődtek:P
2010. márc. 25. 12:22
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
én úgy csinálok mintha meg sem hallanám
2010. márc. 25. 13:29
 19/23 anonim ***** válasza:

semmit

úgy teszek,mintha nem is hallottam volna vagy nem nekem szólna, rá se nézek az ilyenekre...szánalmasak:P

2010. márc. 25. 14:01
 20/23 anonim ***** válasza:
96%

Ilyenkor én normális hangnemben visszaköszönök neki, majd eltűnök, amilyen hamar csak lehet.

Mert ha nem köszönök, és pont kifogok egy bunkót, akkor a végén még elkezd sértegetni, hogy beképzelt liba vagyok,stb... Ez a legjobb megoldás. Ha igy csináltam, még soha nem lett belőle baj.

2010. márc. 25. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!