Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevehette hogy tetszik nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevehette hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, látásból ismerjük egymást, pár szót már beszéltünk is.Van egy közös ismerősünk, barátnőmmel haverok, még neki eddig nem mondtam hogy bejön a srác, lehet hogy akkor játszaná a kerítőnőt.Lehet hogy észrevette hogy tetszik nekem, ma is megnézett és volt olyan is hogy elmentem közvetlenül mellette és kicsit izgultam, lehet hogy látszott rajtam mert akkor is rám nézett félszemmel.

L18

2010. márc. 22. 17:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Van hogy észreveszem hogy figyel, de ha pl odamegyek barátnőmhöz és ő is pont ott van akkor egyáltalán nem néz rám.
2010. márc. 22. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Szép vagy szép vagy, de a barátnőd 100-szor szebb.
2010. márc. 22. 17:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Tuti hogy csak haverok.Ez 1000%.
2010. márc. 22. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet,hogy bejösz neki :)
2010. márc. 22. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy régebben is tetszett, akkor tuti észrevette csak azóta eltelt egy kis idő és nincs barátnője:)
2010. márc. 22. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ebből még dugás is lehet!
2010. márc. 26. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
sztem kérd meg bnődet hogy kérdezzen rá persze ne úgy levágja hogy te kérted hanem hogy képzeld mondta xy(Te) hogy észrevette hogy figyeled
2010. márc. 26. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
csókot...csókot...csókot...csókot!!!!
2010. márc. 26. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!