Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a főnökömmel, de ő azóta meg rám sem hederít?
A nyáron kerültem ehhez a céghez, már az első napokban is flörtölgettünk, meg ugrattuk egymást, és aztán ez egyre jobban elmélyült, és a múlt héten lefeküdtünk egymással. Azt mondta nekem, hogy élete legjobb d_gása volt. Már alig vártam a hétfőt, hogy újra találkozhassunk, erre fel meg egész nap rám se hederített. Eddig naponta minimum egyszer lejött hozzám, ha máskor nem műszak végén, ma meg egész nap be se jött. Eddig ha meglátott, már a folyosó végén fülig ért a szája, most meg épp csak biccentett és mosolygott, de közben a telefonon beszélgetett. Az ebéd szünetbe is mindig együtt szoktunk kávézni, most pedig le se jött az étkezőbe. Mért csinálja ezt? A hétvégén se hívott fel egyszer sem. Ennyi voltam neki, egy d_gás és kész? Tudom, hogy felesége van és egy 3 éves lánya, de nem is azt kértem, hogy hagyja ott őket, hanem legalább ne nézne levegőnek ahhoz képest, hogy előtte meg szinte a tenyerén hordozott. Őszintén, ti mit gondoltok erről?
L/20
Látom nagyon ismersz! Ilyen dolgokban nem játszom!
Nyilvánvalóan kamu kérdés, meg is mondom hogy miért gondolom így....
Ennyire hülye senki sem lehet hogy ezek után még egy kérdést is kiír, amiből kiderül hogy mennyire ostoba volt.
Ha meg nem kamu, nálunk is van munkaerőfelvétel ha érdekel. :)
Szomorú, hogy ilyen nők nem csak filmekben léteznek.
Jobb lesz, ha én is új állás után nézegetek, mert egy-kettőre felvehetnek ide is egy lányt, akivel akár helyet is cserélhetünk ha a szájával nem csak beszélni meg enni fog.
26F
Kedves Kérdező!
Valahogy bizonyíthatnád, hogy nem kamu a kérdés, mert sokaknak nem egyértelmű.Ki tudja lehet, hogy férfi vagy és úgy írod ki ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!