Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a főnökömmel, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a főnökömmel, de ő azóta meg rám sem hederít?

Figyelt kérdés

A nyáron kerültem ehhez a céghez, már az első napokban is flörtölgettünk, meg ugrattuk egymást, és aztán ez egyre jobban elmélyült, és a múlt héten lefeküdtünk egymással. Azt mondta nekem, hogy élete legjobb d_gása volt. Már alig vártam a hétfőt, hogy újra találkozhassunk, erre fel meg egész nap rám se hederített. Eddig naponta minimum egyszer lejött hozzám, ha máskor nem műszak végén, ma meg egész nap be se jött. Eddig ha meglátott, már a folyosó végén fülig ért a szája, most meg épp csak biccentett és mosolygott, de közben a telefonon beszélgetett. Az ebéd szünetbe is mindig együtt szoktunk kávézni, most pedig le se jött az étkezőbe. Mért csinálja ezt? A hétvégén se hívott fel egyszer sem. Ennyi voltam neki, egy d_gás és kész? Tudom, hogy felesége van és egy 3 éves lánya, de nem is azt kértem, hogy hagyja ott őket, hanem legalább ne nézne levegőnek ahhoz képest, hogy előtte meg szinte a tenyerén hordozott. Őszintén, ti mit gondoltok erről?

L/20

2015. dec. 7. 17:46
 21/98 anonim ***** válasza:
76%
A szűz fiúkra mint rám, rá sem nézel.
2015. dec. 7. 19:20
 22/98 A kérdező kommentje:
21! Mért, te tudsz nekem nyújtani bármit is?
2015. dec. 7. 19:38
 23/98 anonim ***** válasza:
100%

Most az jön, h ki fog rúgni, mert már rájött, h hülyeséget csinált, ciki is, meg otthon sem akar zűrt.

Ha meg kitálalsz, az asszonynak otthon azt mondja, csak dühödben kiabálsz kígyót-békát, mert kirúgott. Ennyike. Így megy ez. Majd a köv. munkahelyeden okosabb leszel. Főnökkel nem ke.félünk, akkor meg pláne nem, ha családja is van. Munkahelyre dolgozni járunk, nem b-aszni.

2015. dec. 7. 19:44
 24/98 anonim ***** válasza:
100%
# 22 Lehet meg tudna baszni úgy, mint a főnököd, ill az ex főnököd. :D
2015. dec. 7. 19:52
 25/98 A kérdező kommentje:
Szűzen? Kétlem...Meddig bírná, 3 másodpercig?
2015. dec. 7. 19:56
 26/98 anonim ***** válasza:
75%

#25 De kinyílt a csipád!

Pályát tévesztettél! Strici kell neked, na az orrba szájba küldhet!

2015. dec. 7. 19:58
 27/98 anonim ***** válasza:
100%
"Szűzen? Kétlem...Meddig bírná, 3 másodpercig?" Hagyjuk már ezt a hülyeséget,hogy aki szűz,az másodpercek alatt elmegy. Első dugásom majd egy óráig tartott, mire végre sikerült elmennem, ennyit arról,hogy a szüzek hamar elsülnek. A kérdésre válaszolva, pedig: Ja, igen ennyi voltál neki, egy kaland, új punci. Mit gondolsz, majd még fog neked utána udvarolni? Hogyne kis csillag! :)
2015. dec. 7. 20:33
 28/98 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is szűz volt, mikor elsőnek csináltuk (én is az voltam) és mindketten 22 évesek voltunk, mégsem volt problémája sosem, hogy korán elmegy, sőt, nagyon jól tudja kontrolálni, mindig én megyek el hamarabb még ha 1 óráig is csináljuk. Nem hinném, hogy sok mindent tudsz a szexről
2015. dec. 7. 21:04
 29/98 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

21! Mért, te tudsz nekem nyújtani bármit is?

Miért? A főnököd nyújtott neked bármit is a fa..szán kívül??

Vagy most miről beszélsz? Mert szerintem a szűz fiú is tudja ezt nyújtani...

:-)

2015. dec. 7. 21:12
 30/98 anonim ***** válasza:

De szerinted egy szűz hogy jön bele, ha esélyt se adnak neki? Ez jellemző az egész világra, munkahelyen is csak a tapasztalatot kérik mindenhol, pályakezdő mehet koldulni, vagy elégedjen meg a minimálbérrel. De persze ha jó körökbe születtél, akkor betesznek jó helyre. Nők terén is így van, ha olyan helyre születtél, ahol sok lány volt, akkor lehet, hogy már egész fiatalon összejött egy barátnő, vagy csak egy kaland. De az is tapasztalat, így később, felnőtt korban is már lesz egy kis önbizalmad. De ha az isten háta mögé születtél, és nem vagy valamiben hiper-szuper tehetséges csodagyerek, akkor általában nem sokra viszed. Egyszer csak azt veszed észre, hogy 20+ éves vagy, és azt se tudod, mit kellene kezdeni egy nővel, hogy kell ismerkedni, de már ilyenkor bőven benned van, hogy ezt már tudnom kéne, meg de jó lenne már egy barátnő, és érzed az ürességet...

Pedig attól, hogy tapasztalatlan valaki, még lehet jó, és értékes ember!

2015. dec. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!