Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neten ismerkedni nem szégyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten ismerkedni nem szégyen?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre,hogy egyre többen akarnak neten megismerni csajokat.Ezt nagyon rossz ötletnek tartom,mert elveszíti a varázsát az első találkozás.Igaz,nincs csajom,de tényleg szánalmasnak tartom azt,hogy így neten ismerkedjek meg valakivel.Mi a véleményetek erről?
2015. dec. 6. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az internet már a mindennapok része. Ugyanazok az emberek használják, akik kint mászkálnak az utcán. És ott is vannak mindenfélék: jók, rosszak, bolondok, veszélyesek. Persze ha valaki a 90-es években akar élni, tegye, csak ne hülyézze le azt, aki nem.
2015. dec. 6. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem szégyen. Ha te is így gondolod, írj privit!
2015. dec. 6. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Szégyennek nem mondanám, főleg mert ha vkinek nincs szerencséje a baráti körében, a suliban vagy a munkahelyén, akkor manapság elég nehéz ismerkedni. Mindenki rohan, az utcán kevés esély van rendes ismerkedésre, a buliba csak az alja jár lassan, aki csak azt akarja... én lányként kb. azt tapasztalom, hogy utcán tényleg csak a legtahóbbak szólítanak le manapság meg a kettyósok (de most tényleg az ilyen szanaszét szívott agyúakra gondolok). Nekem egyetemen mázlim volt a ma már vőlegényemmel, de ha ő nem lett volna, lehet, hogy netes társkeresésre adtam volna a fejem, mert ott legalább tudom, hogy a többiek is azért vannak fenn, hogy társat találjanak (jó, mondjuk azt, hogy a nagy része, mert ott is van, aki szórakozik meg dugópajtit keres komoly kapcsolat alibivel). Persze, személyesen jobban szeretek én is ismerkedni, de ha az embernek nincs ideje ismerkedni, vagy nincs jó helyen, és ezen felül még nem is kifejezetten szép mondjuk, akire mindenki felfigyel, akkor lehet várni arra a hú, de romantikus első találkozóra, de nem mindenkinek adatik ez meg.
2015. dec. 7. 00:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Szégyennek nem mondanám, de számomra pl. nagyon idegen, és gáznak tartom.

Tulajdonképpen, mint egy nagy húsbolt. Kis kivétellel szinte csak abból áll a dolog, hogy egyetlen pillantás alapján döntesz a másikról (kép/adatlap), hogy ez szép, ez ronda, ennek nagy az orra, ez nem kell... Borzasztóan életidegennek tartom, és éppen emiatt gáznak is.

Viszont ezt nem önmagában az internetre mondanám, hanem kifejezetten a társkereső oldalakra. :) Maga az internet lehet ugyanolyan csatorna, mint bármi más, elvégre itt is vannak csoportok, ahol a hobbid kapcsán ismerhetsz meg másokat, vagy közös programra invitáló esemény szervezések... és az ilyen "indirekt" viselkedés semmiben sem más, mintha mondjuk élőben kezdesz beszélgetni valakivel egy hobbiddal kapcsolatos rendezvényen.

Illetve dehogynem, mert beszélgetésnél nem látod a gesztust, hanglejtést, nem tudhatod, hogy megvan-e a bizonyos szikra, mert online társalgásnál ez csalóka lehet. De elítélendőnek semmiképp nem mondanám. :)

Párommal is így ismerkedtem meg, online játékon kezdtünk beszélgetni. Sokéves barátság lett belőle, később pedig egymásra találtunk. Ilyen formán tehát nem mondanám netes kapcsolatnak, de mégis ott indult. :)

2015. dec. 7. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!