Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neten ismerkedni nem szégyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten ismerkedni nem szégyen?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre,hogy egyre többen akarnak neten megismerni csajokat.Ezt nagyon rossz ötletnek tartom,mert elveszíti a varázsát az első találkozás.Igaz,nincs csajom,de tényleg szánalmasnak tartom azt,hogy így neten ismerkedjek meg valakivel.Mi a véleményetek erről?
2015. dec. 6. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a sok kamus miatt hagytam abba a netes ismerkedést.

De akinek bejön, egyáltalán nem szégyen szerintem.

22/N

2015. dec. 6. 19:18
 2/14 opened paradise ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól függ,hogy hogy csinálja az ember.

Ha boldog boldogtalanra ráírsz,az gáz,de ha csak így alakult és nem egy a százból,az nem.

2015. dec. 6. 19:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szégyen.. Valakinek bejön, bár nekem még nem sikerült..mert nem mindig annak mondják magukat, mint akik valójában
2015. dec. 6. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Én biztos nem jönnék össze netes csajjal.
2015. dec. 6. 19:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Huh...trollokra számítottam. :D Hát nem tudom,én régen nagyon sokat gépeztem,számítógépfüggő voltam,de egy nap alatt leszoktam,és most itt vagyok. o.O Nem tudom,lehet azért szeretnék csajt,mert szar egyedül karácsonyozni. :D
2015. dec. 6. 19:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Éppen amiatt nem szeretnék összejönni netes csajjal,és gondolom ők sem netes pasival,mert lehet,hogy valótlan dolgokat állítanak magukról.
2015. dec. 6. 19:27
 7/14 opened paradise ***** válasza:
100%
Az az életben is előfordulhat...
2015. dec. 6. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha interneten ismerkedsz ne nagyon halogasd a dolgokat. Ha nem hajlandó kamerázni, telózni, biztosra veheted hogy vmi nem stimmel :-D
2015. dec. 6. 19:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát azért annyira nem :D

Most leírok egy példát.

Én egy nagyon gazdag fickó vagyok,jó humorral,kellemes illattal.Hatalmas pénisszel vagyok megáldva.Elég intelligens vagyok.Tagja vagyok egy állatvédő szervezetnek,ahol jótékonykodni szoktam.Jelenleg egy cégénl dolgozom,ahol a keresetem eléri a 300.000-et.Szeretnék megismerkedni egy érett 16-17 éves hölggyel.Válaszokat előre is köszönöm.

Most mazsolázz,hogy mi igaz ebből >_<

2015. dec. 6. 19:34
 10/14 opened paradise ***** válasza:

Ha neked ilyen dolgok érdekesek a másikban...

De ezekről ugyanúgy tudsz hazudni az életben is.

Bár a pénzről nehezebb,de nekem nem is kéne olyan,aki azt nézi.

2015. dec. 6. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!