Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy még az átlagos kinézetű nők is elvárják hogy milliomos-jókinézetű pasijuk legyen? Egy átlagos férfi maximum átlag alatti nőt kaphat, hogy is van ez?
19-es.
Ezek semmit nem érnek,amiket az első sorban felsoroltál a nőknek,kivéve ha alapból jóképűnek születtél,mert akkor esetleg.
Egyéb esetben viszont egyáltalán nem számít.
És az sem igaz,hogy mindenkinek más tetszik,ne kamuzzatok már itt,ezen az oldalon mindennap szinte olvasom,nők írják,hogy mennyire kevés férfit látnak a mindennapokban aki bejönne nekik...
Bizony,és ha megnézed egy fiatal közegben is,anno mikor én is általános iskolába,középiskolába jártam,már ott sem vettek emberszámba sem a nők,mert nem születtem helyesnek.
És kire nyáladzott az összes csaj? Egyetlen egy srácra,max. kettőre. De az összes csajnak ők ketten kellettek volna,nos ez sajnos mindig is így volt,és ez a baj...
Nem csak a fiataloknál van ez így,nézd csak meg mennyi idősebb férfi is küzd azzal,hogy egyáltalán összejöjjön neki valami,bármi...
Kérdező,maximálisan egyetértek veled,igazad van mindenben,és sajnos ilyen a mai világ. :/
Felmérés is volt erről,magyar felmérés, nők és férfiak elé tettek képeket különféle kinézetű emberekről,ellenkező neműekről nyilván, akik az utcán sétálgatnak a mindennapokban,tehát hétköznapi emberekről.
A nők a férfiak 80%-át átlagon alulinak mondták,fordítva ez 30% volt.
Tehát 1000-ből a nőknek 800 férfi átlagon aluli...
10% az átlagos tehát az plusz 100 fő, tehát aki tetszik a nőknek az max. 100 fő az ezerből,tehát minden tizedik férfi.10ből 1. Tehát 10ből egy embernek van esélye a nőknél alapvetően...
24/F
20#
Fogd már fel, hogy de van. Lehet, hogy Te összeállsz mindenkivel, de Én nem...
Jól van, nagyon ügyesek és okosok vagytok. Megveregethetitek a vállatokat, hogy ennyire sík h..lyék és negatívak vagytok.
Minden egyes negatív sz..r tapasztalattal megerősítitek a szerencsétlenségeteket és a kérdezővel meg elhitetitek, hogy mennyire pocsék minden.
Én se picsogtam, hogy nincs pasim, mikor nem volt régen.
Komolyan, ti nem is férfiak vagytok, hanem sírós kisbabák!
29.
Elég csak itt elolvasni a kommentjeiket és ràjössz, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!