Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy lánynak, hogy eszméletlenül büdös a lába amikor leveszi a cipőjét?
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 16:46
11/18 Fish1 válasza:
#10 - hátha ez segít: nekem végül a hónaljra használatos golyós izzadásgátló oldotta meg a dolgot, azóta mindig veszek egyet a lábamnak is, bizonyos cipőkhöz. :) A lábujjaim között és alatt, és a sarkamnál szoktam legfőképp használni, úgy vettem észre, hogy ezek a kritikus területek.
12/18 anonim válasza:
Csak énekeld el neki a slágert:
"Van valami a levegőben..." :DD
13/18 anonim válasza:
Kultivál, b+, na te se ismered ennek a szónak a jelentését. Guglizd ki.
Az milyen gyökér pasi már, aki inkább hagyja, ha bnője lábán elszaporodjanak a baktériumok (innen a szag) egy egészségtelen ,rossz minőségű csizma miatt, csak azért mert szerinte szexi.
14/18 anonim válasza:
Jön a karácsony. Vegyél neki 2 pár kényalmes velúrbőr cipőt ,csizmát. Abban nem fog izzadni a lába.
15/18 anonim válasza:
13: a kultivál szó ma használt, elsődleges jelentése: kedvel valamit. Második jelentése:rendszeresen gyakorol, művel valamit. Elavult jelentése:művel, gondoz (pl. termőföldet)
Ne a gugliból tájékozódj hanem könyvekből. Nos, nyilván nem ő szagolja, ahogy otthon leveszem húzok fürdeni, de akkor is gáz. Rühellem a műbőrt.
16/18 anonim válasza:
15-ös, tévesen használják a kedvel szó szinonimájaként...mondhatnám azt is, h a félműveltek, tudatlanok használnak idegen szavakat rossz szövegkörnyezetben, mert lövésük sincs, mit jelent.
17/18 anonim válasza:
És a hintőport próbáltátok már? Az se segít?
18/18 anonim válasza:
Ismerem a szó gyökerét, a szavak használata azonban az idők során változik, alakul. Nyelvtanár vagyok, és nem gugliból tájékozódom. Mindennek azonban köze nincs a fent említett problémához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!