Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eszméletlenül jó pasi vagyok a statisztikák alapján?
Én nagyon lusta vagyok, ezekhez a társkeresőkhöz, anyukám mondogatta, hogy tegyünk már fel engem valami társkeresőre. Mondtam neki, hogy csinálhatja de engem lehetőleg ne háborgasson ezzel.
Fel is tett 1 béna képpel, amint éppen étteremben vagyok egy sör mellett a nagyszüleim 50. évfordulóján. És mint a szarra a legyek, rengeteg csaj saját magától szeretne beszélgetni velem, de ha bejelölök 10 csajt annak rendre több mint a fele visszajelez, hogy szimpatikus vagyok neki.
Anyukám szokott beszélgetni a lányokkal az én nevemben, mondtam is neki, hogy csak akkor szóljon, ha már leszervezte a konkrét randit. De a lényeg az egészből, hogy tényleg visszaírnak, nem csak kamu jelölgetés.
Azt olvastam, hogy a legtöbb pasinak több száz levélből is alig írnak vissza. Ennyire jó pasi lennék?
A muterod nagyon nagy arc!!
És nem, nem vagy jópasi, ezt innen megmondom XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!