Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem kamu duma, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kamu duma, ez a "nincs meg a kémia"?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy ezt akkor mondja:

- egy nő, ha a férfi nem eléggé izmos

- egy férfi, ha a nő nem eléggé jó testű

Szóval csak én gondolom úgy, hogy nem a "kémia" hiányzik, csak simán külsőre megy az illető, és 10/10-es testet vár el a másiktól mikor ilyet mond?

2015. dec. 3. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
# 17: Én pont így voltam. És igen, a kisugárzása változott meg, illetve a velem való viselkedése. Nekem a "kémiában" például az is nagyon fontos, hogy a férfi hogy viselkedik velem, érzem-e rajta, hogy vonzódik hozzám.
2015. dec. 3. 18:28
 22/24 anonim ***** válasza:
79%

Nekem volt egy ismerősöm, aki kigyúrt, volt autója, stb stb stb, nagyon bírtam, valamiért mégse jött be úgy. Helyette a haverjával jöttem össze végül, aki vékony, szemüveges, és szegény volt, de imádtam.

Vagy ti komolyan MINDEN nőbe beleszerettek, aki nem úgy néz ki, mint a Jeti??

2015. dec. 3. 18:46
 23/24 anonim ***** válasza:
38%

Egyáltalán nem kamu duma, ugyanez amikor egy férfi (nő) kisugárzásáról van szó, van aki nem érti a fogalmat, hogy mire használjuk.

Mondjuk én nem szeretem a kémia kifejezést, mert idétlenül hangzik, én ilyenkor úgy fogalmazok: nem illünk össze. Pedig ez sem jó fogalmazás, én is találkoztam már olyan pasival aki nem nézett ki rosszul, eldumáltunk, de nem mozdult meg bennem semmi. Nem tudtam volna konkrétumot mondani, hogy miért, egyszerűen csak nem, és kész. És kár itt jönni azzal,hogy kamu duma, miért lenne az? Ezek után nem 10/10es pasival jöttem össze, azok nem is érdekelnek, sőt, küldtem én már el jó pasit mert ott ugyan lett volna "kémia" de egy-két bunkó beszólással elrontotta.

Nem csak az izmos, jóképű férfiaknak van nője. Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, tehát rohadtul nem érdekel, hogy egy 18 éves fruska mit vár el a pasiktól, én harmincas nőként nyilatkozom.

Lexarom az autókat, mert nem az autóval kell lefeküdnöm, erről meg ennyit.

Szóval ez a kifejezés nem azt jelenti hogy 10/10-es pasit akarok és az is lehet hogy nálad satnyábbat választok, mert az egyetlen mosollyal levesz a lábamról. Ez van.

2015. dec. 3. 19:07
 24/24 anonim válasza:

Nem tudom mennyire magyar jelenség ez.

De mivel újra ismerkedésre kellett adnom a fejem idősebb fejjel én is tapasztalom ezt. A nök által kémiának nevezett dolog kialakulását leginkább a nök saját maguk akadályozzák. A kémiai folyamatok is időt igényelnek. Egy ilyen dumával pattintó nö erre nem ad lehetöséget és ezáltal arra sem ,hogy kiderüljön milyen amikor mindenki önmagát tudja adni és kialakuljon egy bensöségesebb állapot.Ahogy látom ez a "kémia"jobban müködik amikor foglalt a pasi vagy nem akarja annyira a nöt. A rajongók elöl meg menekülnek. Az öszinteség öngyilkosság a szélhámosok meg aratnak. Nem egytöl hallottam,hogy nem is tetszett neki a pasi és nem is tudja miért feküdt le vele ,de utólag kiderült hogy házas és gyerekei vannak :) Na ennyit ér kb. a nök megérzése a kémiáról.:)

2023. nov. 23. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!