Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kamu duma, ez a "nincs meg a kémia"?
Úgy vettem észre, hogy ezt akkor mondja:
- egy nő, ha a férfi nem eléggé izmos
- egy férfi, ha a nő nem eléggé jó testű
Szóval csak én gondolom úgy, hogy nem a "kémia" hiányzik, csak simán külsőre megy az illető, és 10/10-es testet vár el a másiktól mikor ilyet mond?
Nekem volt számtalan olyan randim, ami után úgy éreztem, hogy elvileg minden stimmelne, de mégsem... Na ez az a bizonyos kémia, ami hiányzik ilyenkor.
És nem a külső miatt (ha külsőre nem jöttek volna be, akkor nem is randiztam volna velük), nem az anyagiak miatt (ez első randin ki se derült, mivelhogy nem láttam, hogy milyen autóval érkezik az illető, azt lerakta egy parkolóban). A kémia hiányára akkor szoktunk hivatkozni (én legalábbis), ha valamilyen szempontok miatt már esélyt adtam valakinek a randira, tehát külsőre bejön, az előzetes kommunikáció alapján a személyisége, életvitele is stimmel, és a randin mégis kiderül, hogy nem tudok hozzá vonzódni.
Aztán van olyan, hogy megvan a kémia... na így lett a párom. (Nem izmos, nincs autója, csak egy biciklije...)
Engem inkább az érdekelne, hogy az itt összegyűlt szerencsétlenségek, miért gondolják, hogy egy nőnek kötelező viszonozni a közeledést egy számukra nem szimpatikus férfinak? Igen lehet azért nem tetszetek, mert ocsmányak/csórók/bunkók/fogatlanok/büdösek/dagadtak vagytok. De hagyjuk már meg a nőknek azt a kiváltságot, hogy eldöntse kivel akar szexelni. Ha ez nem tetszik mehettek az arab országokba és vehettek 10 tevéért egy szolgát.
24/F
16-os ha nem tetsző pasi egy gyönyörű autóból száll ki akkor nem fogod elutasítani,hidd el!
Tuti elmész vele randizni,nem zavarod el!!!!
Nekem volt olyan esetem a randiig se jutottam el,mert kiderült nincs autóm,a nő aki amúgy 48éves volt,ki volt akadva nincs autóm!!!!!40pasi vagyok(aki nem azért keres hogy benzin töltsön az autóba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!