Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem kamu duma, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kamu duma, ez a "nincs meg a kémia"?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy ezt akkor mondja:

- egy nő, ha a férfi nem eléggé izmos

- egy férfi, ha a nő nem eléggé jó testű

Szóval csak én gondolom úgy, hogy nem a "kémia" hiányzik, csak simán külsőre megy az illető, és 10/10-es testet vár el a másiktól mikor ilyet mond?

2015. dec. 3. 16:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

Nekem volt számtalan olyan randim, ami után úgy éreztem, hogy elvileg minden stimmelne, de mégsem... Na ez az a bizonyos kémia, ami hiányzik ilyenkor.

És nem a külső miatt (ha külsőre nem jöttek volna be, akkor nem is randiztam volna velük), nem az anyagiak miatt (ez első randin ki se derült, mivelhogy nem láttam, hogy milyen autóval érkezik az illető, azt lerakta egy parkolóban). A kémia hiányára akkor szoktunk hivatkozni (én legalábbis), ha valamilyen szempontok miatt már esélyt adtam valakinek a randira, tehát külsőre bejön, az előzetes kommunikáció alapján a személyisége, életvitele is stimmel, és a randin mégis kiderül, hogy nem tudok hozzá vonzódni.

Aztán van olyan, hogy megvan a kémia... na így lett a párom. (Nem izmos, nincs autója, csak egy biciklije...)

2015. dec. 3. 17:41
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Engem inkább az érdekelne, hogy az itt összegyűlt szerencsétlenségek, miért gondolják, hogy egy nőnek kötelező viszonozni a közeledést egy számukra nem szimpatikus férfinak? Igen lehet azért nem tetszetek, mert ocsmányak/csórók/bunkók/fogatlanok/büdösek/dagadtak vagytok. De hagyjuk már meg a nőknek azt a kiváltságot, hogy eldöntse kivel akar szexelni. Ha ez nem tetszik mehettek az arab országokba és vehettek 10 tevéért egy szolgát.

24/F

2015. dec. 3. 17:53
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
jaj nincs kémia az kb olyan női agyrém mint amikor azt mondják 1 alacsony paceknak hogy nem tudsz megvédeni!.....
2015. dec. 3. 17:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tényleg nincs meg, vagy az esetek nagy részében ezt mondják, mert nem akarják felvázolni a probléma valós gyökerét. Meg kell ahhoz ismernie magát az embernek is, hogy tudja: milyen kémia passzol hozzá. :)
2015. dec. 3. 18:05
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
Kémia, az bizony van, meg az a bizonyos szikra is. Pár éve olvastam egy újságban,hogy egy idősebb ember, Béla bácsi saját maga barkácsolt otthon gáz fűtést, egy gázpalack igénybe vételével, ott aztán megvolt a kémia is, és a szikra is, a levegőbe repült a fél emelet. Az is jó, amikor két ember között izzik a levegő, az egyik unokatesóm és egy haverom között is izzott, ilyenkor télen, elég volt csak megközelítenem őket, és nem is kellett a fűtéssel vacakolnom. Kémia, szikra, stb. hiányának a felhozatala nem más, mint újabb kifogás, az unalmas, már van valakim, nem vagy az esetem, legyünk inkább barátok elutasítások helyett, illetve mellett.
2015. dec. 3. 18:08
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy "nincs meg a kémia" azt jelenti, hogy nem vonzódsz az illetőhöz, tehát nem tartod őt jól kinézőnek, tehát magyarul nem kamu duma, mert épp azt mondod vele, hogy bocs, de te nem jössz be nekem, mert nem úgy nézel ki, mint akikkel én szívesen járnék/lefeküdnék. Tehát akkor mi itt a kamu? Ennél egyenesebb szöveget nem is mondhatna senki. :D
2015. dec. 3. 18:12
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes dolog ez a "kémiázás". Akkor vajon az hogy lehet, hogy egy haverság/barátság/ismeretség (ahol nincs, vagy nem volt meg a "kémia") után eltelik pár év (mialatt a férfi jól megszedi magát), újból találkoznak a felek, s összejönnek? Mert bizony számtalan esetben előfordul ilyen is. Ilyenkor mire fogják a csajok a "kémiát"? A férfiban az évek alatt kialakuló magabiztosságra, határozottságra? Érdekes, mert "kémiailag" sem, és "fizikailag" sem változott semmit a férfi.
2015. dec. 3. 18:14
 18/24 anonim ***** válasza:
41%
#16 Nyilvánvaló, hogy ezt jelenti, csak a legtöbb nő ezt tagadja.
2015. dec. 3. 18:17
 19/24 anonim ***** válasza:
23%

16-os ha nem tetsző pasi egy gyönyörű autóból száll ki akkor nem fogod elutasítani,hidd el!

Tuti elmész vele randizni,nem zavarod el!!!!

Nekem volt olyan esetem a randiig se jutottam el,mert kiderült nincs autóm,a nő aki amúgy 48éves volt,ki volt akadva nincs autóm!!!!!40pasi vagyok(aki nem azért keres hogy benzin töltsön az autóba)

2015. dec. 3. 18:23
 20/24 anonim ***** válasza:
2015. dec. 3. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!