Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávézás az exel?

Figyelt kérdés
Szerintetek belefér a kvzas az exel? Parom mar a masodik szabadnapjat toltotte ugy h elment az exevel kvzni radasul a csaj dibta regebben visszament a regi pasijahoz de elotte sokat hezitalt kit is valasszon... Kozbe felesegul ment a pasihoz de mist nem joo a hazassaguk gonsolkodik a valason is.... Paromat kerdore vontam h miert kvzik vele miert nem a abaratnovel beszeli meg az ex h milyen rossz a hazassaga? Parom azt mondta nem haraggal valtak el es h nem kell tul kombinalni?? Szerintetetk is tul kombinalom?

#Ex;féltékenység;megcsalás;hódítás;nő
2015. dec. 3. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is kiakadnék rajta.

Ha összefutnak mondjuk a vonaton és hazáig beszélgetnek az oké, de hogy szándékosan vele beszélje meg a rossz párkapcsolatát naponta egy kávé mellett...Ezt inkább hagyjuk. Én megmondanám, hogy ez nekem rosszul esik, ha továbbra is ilyen szorosan szeretné ápolni az exével a kapcsolatot akkor keressen más barátnőt, mert nekem ez nem megy.

2015. dec. 3. 13:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem mindennap ez most fordult elo masodszorra de ki tudja még hanyszor fog es nekem nagyon rosszul esik...
2015. dec. 3. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Én évekig dugtam is az exem :-P
2015. dec. 3. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:

A kávé, az kávé, a szex az szex. Az ex, meg ex, míg nincs szex és marad a kávé plusz keksz. Ennyi.

Amúgy azt mondanám egyszer összefutnak, oké, de nincs a csajnak barátnője, hogy vele beszélje meg a párkapcsolati problémáit? Vagy esetleg a férjével beszélné meg, mert még menne is vele valamire?? Én tartanék attól, hogy a csaj megbánta, hogy a másik pasit választotta, és rá akar hajtani a páromra, ez a lélekkiöntős dolog veszélyes terep ám! Tapasztalat. Mond a párodnak, hogy oké, kávéztak, kibeszélték a drága férjet meg kinek milyen az élete mostanság, de téged frusztrál a dolog, mert mégiscsak ex, nem bízol a nőben (ki ne ejtsd a szádon, hogy benne sem bízol), és jólesne neked, ha a krízis végetértével csökkentenék a találkákat, vagy ha olyan jó barátok maradtak, akkor ugye mutassa be, mint barátját, és egy max két közös programot is csináljatok, hogy lecsekkolhasd.

2015. dec. 3. 14:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a csajt még a lanybucsujan is ott voltam... Nahbigen en nalam is ez a kerdes merult fel h miert nem a baratnojevel beszeli meg.. A parja allitolag nem figyel ra elhanyagolja a munka miatt meg sok naluk a veszekedes a penz miatt... Es igen ebben igazad van en tenyleg a csajban nem bizok a paromban igen de akkor is idegesito.. A parom meg mondja is h megmondta h kvztak nem csinalt belole titkot..
2015. dec. 3. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Légy gyanakvó.
2015. dec. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!