Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kávézás az exel?
Én is kiakadnék rajta.
Ha összefutnak mondjuk a vonaton és hazáig beszélgetnek az oké, de hogy szándékosan vele beszélje meg a rossz párkapcsolatát naponta egy kávé mellett...Ezt inkább hagyjuk. Én megmondanám, hogy ez nekem rosszul esik, ha továbbra is ilyen szorosan szeretné ápolni az exével a kapcsolatot akkor keressen más barátnőt, mert nekem ez nem megy.
A kávé, az kávé, a szex az szex. Az ex, meg ex, míg nincs szex és marad a kávé plusz keksz. Ennyi.
Amúgy azt mondanám egyszer összefutnak, oké, de nincs a csajnak barátnője, hogy vele beszélje meg a párkapcsolati problémáit? Vagy esetleg a férjével beszélné meg, mert még menne is vele valamire?? Én tartanék attól, hogy a csaj megbánta, hogy a másik pasit választotta, és rá akar hajtani a páromra, ez a lélekkiöntős dolog veszélyes terep ám! Tapasztalat. Mond a párodnak, hogy oké, kávéztak, kibeszélték a drága férjet meg kinek milyen az élete mostanság, de téged frusztrál a dolog, mert mégiscsak ex, nem bízol a nőben (ki ne ejtsd a szádon, hogy benne sem bízol), és jólesne neked, ha a krízis végetértével csökkentenék a találkákat, vagy ha olyan jó barátok maradtak, akkor ugye mutassa be, mint barátját, és egy max két közös programot is csináljatok, hogy lecsekkolhasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!