Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha egy a nő aki tetszik buszvezető?
Mikor tanulják, meg az emberek, hogy dolgozni nem szégyen?
Ez egy nagy probléma manapság. Egyébként nem vagy nagyon jártas a munkahelyi kötelezettségekben ezen a területen, így nem tudom, mennyi az az idő amit a munkád vesz el és azt sem, hogy milyen időszakokban, mert ha a párod teljesen mást dolgozik és reggel ő már elment, te pedig még nem érkeztél meg és több óra kiesik a közös együttlétből, azon nagyon zavaró tud lenni és házasságot is láttam már csak emiatt felbontani.
vagyok*
+
Engem nem zavarna amennyiben az előbbire utalva, nem menne a kapcsolat rovására.
Helyi járaton vagyok buszvezető,heti két nap szabadom van. 2műszakba dolgozom ahogy rengeteg más ember is,mégis van családjuk. Szerintem ugyan olyan életvitelt fojtatok mint bárki más.
Nem menne ez a kapcsolatunkra. Ez olyan mintha én nem jönnék össze olyan pasival aki pl pincér.
Ezt nem kötekedésnek szántam.
Köszi a válaszokat.
Amúgy van egy lányom és elég időt tudok rá szakítani,meg kutyámmal is van időm foglalkozni,a háztartás is megoldom és szabadidőm is van.
Természtessen elfogadom h valakit zavar,de azt nem ha megakarnak változtatní mint pl ez a srác. Meg azt se értem h pl ebbe az esetbe miért írt napokig a srác,amikor már az elején tisztáztuk a dolgokat.
Annak ellenére meg h ez a munkám,amit nem is annak nevezek hanem ink "fízetős hobbinak",mert szeretem csinálni ( szabad vagyok,szeretek vezetni meg emberek közt lenni stb... )még igen is nőies vagyok,külsőre adok magamra és a viselkedésem is nőies.
A végzetségem magánnyomozó amúgy,csak itt szinte lehetetlen elhelyezkedni.
Volt olyan is h valakit az zavart h Argentin Dogod van,nem a kutya zavarta meg neki is volt ,hanem a fajtája mert h nem nőnek való.
Tudom az nem teljessen olyan mint ha othon lennénk vagy eggyütt mennénk valahova,de a busszal is jöhet velem pár kört :)
Nagy előny h a leendő páromnak( élettárs/féra)meg a gyerekndk/gyerekeknek ingyen van a bérlet. Így nem feltétlen kell a kocsit használni (kis sporolás :D)
Mondd, hogy Ikarust vezetsz, akkor tuti beléd szeretek.
24F
Nem zavarna. Itt az én kis városkámban van egy csaj, mondjuk ő trolit vezet, olyan huszonos lehet, nagyon szép lány. Először meglepődtem, mikor megláttam, mert tényleg szokatlan, de már hozzá szoktam, hogy ott látom.
Bár én sose csinálnám, szerintem elég stresszes szakma lehet, sok a hülye. =D Legjobb: egyszer egy csaj nekitámadt a trolinak piros lámpánál, rugdosta, verte a táskájával és üvöltött a sofőr sráccal, hogy megöli. És én csak napi 15-20percet töltök tömegközlekedésen mégis belefutok ilyenekbe, mi lehet ott egész nap?
Szóval legföljebb attól tartanék, hogy nagyon megviselik az ilyenek a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!