Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kettő közül melyik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kettő közül melyik?

Figyelt kérdés
2008 novemberjében volt utoljára pasim. azóta barátnőm volt. 2008 óta nem igazán vonzódom a pasikhoz. 2009 nyarán teszett egy srác, de semmi komoly nem volt. aztán nyáron voltak bulik. ott összemelegedtem egy csajjal. 2010-ben összejöttünk. aztán februárban szakítottunk. a pasik szinte nem is izgatnak.. jó, nemmondom, van egy kettő helyes. de nem is tudom. a csajokat mégis jobban megnézem. mikor bent vagyok a városban, egy pasi utánsefordulok meg.. csak csaj. ezt nem csak én észleltem. most akkor én biszex, vagy leszbi vagyok? ~ nem szeretnék bunkó válaszokat. értelmesen tettem fel a kérdést.~
2010. márc. 21. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtál életkort, búzavirág! :D Reméljük, csak fiatalkori önképkeresés.
2010. márc. 21. 18:28
 2/15 A kérdező kommentje:
búúzavirág hát.:D elfelejtettem na.:D bocsássmeg.:D 14.
2010. márc. 21. 18:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked, magadat is nézheted.
2010. márc. 21. 18:31
 4/15 A kérdező kommentje:
magamat?:D
2010. márc. 21. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Van még időd eldönteni...
2010. márc. 21. 18:41
 6/15 A kérdező kommentje:
tudom, hogy van. csak.. sokan ezt mondják, sokan azt.. és így összevagyok zavarodva..=/
2010. márc. 21. 18:42
 7/15 anonim ***** válasza:

minden csajban van egy kis leszbi. most attól h 12-13 évesen összejöttél egy csajjal...na. érzed az iróniát, gondolom. mindenkinek voltak ilyenolyan kalandjai, nagyobbak is, mint Neked, mégis a végén mindenki visszatért a normális kerékvágásba.

Nem hiszem, hogy bunkó lennék.

2010. márc. 21. 18:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, a te korosztályodban nincsenek férfiak, csak a farkuk után futó kisgyerekek. Azok jó hogy nem érdekelnek. :D Keress érettebb pasit. Érettet és nem idősebbet mondtam mert az érettség nem korfüggő. Ha pl egy 20 éves srác jön be neked, akkor azt, de ha találsz egy full normális 16 évest akkor azt. :) Természet ellen lázadni nem lehet! Viszont nagyon korai lenne kijelenteni a nemi hovatartozásodat. Ismerkedj az élettel, de ne mindig a rossz példákból vonj le következtetéseket!

Ha nem lenne barátnőm esküszöm kipróbálnám veled a fiatalkori kapcsolatot. :D Lehet tetszene és nem lenne kétséged. :)

2010. márc. 21. 18:59
 9/15 A kérdező kommentje:

18:55-nek.

köszönöm az őszinte választ.

de, hogy őszinte legyek. csajjal sokkal jobban érzem magam. a pasikat nagyon kerülöm. lehet, h ez csak ilyen eleintei dolog, de.. nemtudom.. egyenlőre még mindig barátnőt szeretnék. lehet fújjogni másoknak, de egyszerűen nem tehetek róla.

2010. márc. 21. 19:10
 10/15 A kérdező kommentje:

18:59-nek.

nem is szerettem az olyan pasikat. csakis érettebbekkel jártam, és csakis normálisokkal. de sajnos ez sem tette meg a hatását..=/ pasikkal rengeteget veszekedtem. (ne értsetek félre, nem egyszerre, hanem mikor egy volt.. s akkor később másik. ) de mikor a barátnőmmel együtt voltam, akkor semmiféle veszekedés nem volt. a szakítás okát nem írom le, mert az nem ide tartozik.:) szóval nemtudom..

2010. márc. 21. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!