Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam nem tudja elfogadni, hogy mikor a gyermekem (7 éves) velem van hazamegyek anyámhoz és náhany napot nála vagyun, őt pedig egyedül hagyom! Jogos a hisztije? F (32)
Felbosszant, hogy ennyire szűk látókörű vagy. Szerelmes vagy a lányodba? Mert itt másról sem olvasok csak így a gyerekem meg úgy a gyerekem. Hol van ebben a történetben az igyekezet és a törekvés , hogy a párod boldognak lásd magad mellett? Meg se próbálsz áldozatot hozni érte. Vagy anyádba vagy bele esve és az ő hátsójától nem tudsz elszakadni? A gyerek nem hal bele ha közlöd vele, hogy ezentúl nem a mamájánál alszotok mert nem ott laksz hanem azzal a nővel élsz akit szeretsz.A gyereket nem veszíted el attól h nem alszik veled de a nőt elfogod. A nők rosszul tűrik az elhanyagolást és te hónapról hónapra elhanyagolod. Mérlegelj! Szereted te őt egyáltalán? Itt nem a párod a hibás és a hisztis, hanem egyedül te, hogy teljes mértékig a gyereked és anyád mögé helyezed. Minden tiszteletem a nődé, hogy így is kitart melletted ilyen felfogással. Nem sok olyan nő van aki tűrné ezt neked.
A másik meg! Anyád nem tud elmenni hozzátok hogy lássa az unokáját? Mami erre nem képes? Egyszer egyszer elvinnétek ti, de neki ugyanannyi lenne eljárni hozzátok. Amit teszel azt mind csak anyád és a gyereked kényelmét szolgálja. A párod teljesen kizárod az életedből. Elfogod őt veszíteni ha nem térsz sürgősen észhez haver! Itt senki sem ad neked igazat nem látod? Ideje lenne felébredned és kicsit a párod érdekeit előtérbe helyezni. Mert vagyon nem kóser amit csinálsz vele!
Egyszer vidd el a lányod, és a gyermeked a mamádékhoz, és beszéljétek meg a dolgot, hogy ki hogy látja! Gondolom a lányod sem kisbaba már! Ha pedig a párod féltékeny a lányodra, akkor úgysincs megoldás!
Nekem ez olyan beteges , mindig légy velem állapotnak néz ki!
Akkor pedig lehet hogy lépbed kell!
Annyi jó nő van a világon!
Éljenek a nők!
F/60
Tudod, kérdező, amit te csinálsz az nem jó a lányodnak sem. Ha még házas lennél, a hétéves lányod közöttetek aludna? Nem hiszem.
Ebben az életkorban már nem egészséges a szülővel aludni, és az ex feleséged csinálja jól, nem tudom, van e jelenleg párja vagy nincs, de a gyereknek meg kell tanulnia egyedül aludni, a saját kis helyén, gondolom te sem örülnél neki ha jönne exednek egy új partnere és a lányod egy vadidegen pasihoz bújva aludna el éjszaka. Ugye?
Nos, te éppen exed fáradtságos munkáját rombolod le azzal hogy "azt nézem, mi a jó neki" címmel kényezteted, hogy a saját kis lelkiismeretedet megnyugtasd. És talán még sóhajtva hozzá is teszed: hát igen, anyád szigorú, de én.....szeretlek. Aha, persze.
A gyereknevelés nem azt jelenti hogy megyek a fejem után és kényeztetem és mindig az van amit ő akar, mert alig látom. A gyereknevelés közös munka amit a közös gyereketeken végeztek és ez nem ér véget a válással. Anyunak van igaza: a lányodnak már egyedül kell aludnia, ha van új apuka jelölt azzal nem kéne együtt altatni és neked ebben támogatnod kell őt. Te nem a gyerek érdekeit nézed, hanem a magadét, mert te akarsz lenni a jófej szülő.
Az már csak hab a tortán hogy a te kapcsolatot is tönkre mehet ezen, mert olyan önző vagy, hogy a partneredet nem tartod partnernek az életedben és megfosztod őt még a lehetőségétől is, hogy jó kapcsolata legyen a lányoddal. Ez nem fog sokáig tartani, ha nem szeded össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!