Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezősködnek egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezősködnek egyes csajok ilyen furákat?

Figyelt kérdés

Mondok egy pl -t. Napokban bementem egy telós üzletbe megnézni pár telefont, de ugye ott vannak pl samsungos pultnál ilyen hostessek akik "segítenek" ha van kérdésed. Namost, amikor nézegettem az egyik telót odajött a hostess csaj és elkezdte magyarázni h mit tud a teló, stb.. majd a így pár szó után teljesen más témába áttért és kérdezgetett mindenfélékről, hogy pl h megy a karácsonyi vásárlás, suliba járok -e stb... o.O

De már máskor is volt ilyen, ha pl vmilyen rendezvényre elmegyek akkor 1-2 hostess csaj mindig akad aki ilyen furán viselkedik.

2015. nov. 29. 11:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted miért bmeg? mert az a dolguk, hogy kedvesek legyenek a vevőkkel.
2015. nov. 29. 11:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Marketing, testvérem! Így épít ki barátságos légkört és enyhít meg téged, hogy vegyél a szemetéből.

Én ezt tudom mégis volt hogy mentem ilyen pulthoz, mert éveztem hogy a csaj dumál meg - bár tudom hogy hivatalból - de tök jókat dumál.

2015. nov. 29. 11:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak igaza van. Ezt pusztán teszi mert ez a munkája. Ugyan úgy mint ahogy például én vigyorogtam Minden vendégre, még akkor is ha csak a baj volt velük, pincérnõként.
2015. nov. 29. 12:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

gondolom azt feltételezted, hogy tetszettél neki :D

nem kizárt, de valóban azért kedvesek és közvetlenek, mert ez a dolguk

2015. nov. 29. 12:59
 5/18 anonim ***** válasza:
Azért,hogy vegyél az adott termékből.Minél kedvesebb és közvetlenebb,annál könnyebben meg tud puhítani,hogy vásárolj.
2015. nov. 29. 13:12
 6/18 anonim ***** válasza:

Csak pasiknak süketel a csini hoszteszcsaj, elhiteti veletek, h a kedvessége csakis nektek szól és baromira érdekli, hogy haladsz a karácsonyi vásárlással, igen, és mosolyog is, h te kis gyökér, azt hidd, bejössz neki, ettől elkábulsz és rádbeszéli az eladhatatlan f.o.s.t is, és te még örülni is fogsz és legközelebb is abba az üzletbe mész be.

Közben meg hány tőled és ügyféregnek hív magában.

Csajoknak biztos nem próbál illegni-billegni meg szövegelni.

2015. nov. 29. 13:28
 7/18 A kérdező kommentje:

:D :D :D

és amikor semmit nem akarnak eladni? van pl ilyen semleges rendezvény, ahol csak úgy vannak hostessek, pl megmutatják merre van a budi , stb..

mondjuk én még sose vettem semmit se így, se úgy, csak mindig nézelődök , de ha tudnák mennyire szeretek spórolni :D

2015. nov. 29. 13:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ha bunkók a vevőkkel/ esetleges kuncsaftokkal, még aznap ki lesznek rúgva a francba.
2015. nov. 29. 14:22
 9/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Nem lehetsz ennyire süketke. Rendezvényen meg pont az a dolguk, h kedveskedjenek a vendégekkel, mosolyogva mutogassák a budit, a büfét. többféle hosztesz van. az is hosztesz, aki a Tesco-ban a joghurtot kóstoltatja és az is, aki autókiállításon bikiniben pózol a kocsi mellett.

2015. nov. 29. 14:28
 10/18 A kérdező kommentje:

pl igen , aki a tescóban kóstoltat, nemhinném h a pénz miatt megerőltetné magát, neki mind1 mi lesz a végeredmény.

De az elképzelhető, hogy mondjuk vmi jó gazdag pasit keres magának és ezért puhatolózik sztem.

2015. nov. 29. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!