15 éves vagyok és cigizek, és az a helyzet hogy mostanaban nagyon kérdezősködnek a szüleim is hogy nem e cigizek vagy ilyesmi és felek hogy lebuktam vagy megtalálták a cigimet mit tegyek? Pls
Ha teszem azt nekiállnál módszeresen készülni az óráidra akkor nem idegeskednél, ergo feszült sem lennél annyira. Ajánlom figyelmedbe :
Mike Evens - Hogyan vizsgázz sikeresen c. könyvét.
vagy ehhez hasonló:
Dominic O'Brien - A sikeres vizsgázás titkai
Csak egy személyes példa:
Pár éve elvégeztem egy gyorstalpalót ahol is mindenkinek én írtam meg a tételeit illetve csak az enyémet de azt úgy hogy másoknak is megfeleljen, mivel törekedtem a profi tartalomra én néztem utána én dolgoztam ki és írtam le, majd csak magamnak felolvastam és hallgattam is az anyagot. nem kifejezetten a tanulás miatt ültem le mellé de közvetve azért is. Olyan szinten sikerült bevésni ezzel a módszerrel az anyagot hogy a vizsgabiztos állított le hogy hagyjam már abba a szöveget. A csoportból a legjobbként végeztem.
Visszatérve az eredeti témához úgy szokj le a káros szenvedélyekről hogy keress helyette hasznos elfoglaltságot ami történetesen a felelősségeid és a kötelezettségeid közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!