Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk eggyütt és még EGYSZER sem csaltam meg! Mit tegyek?
Mint ahogy már Írtam,egyszer sem csaltam meg 7 hónap alatt nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretjük egymást!!
De azt állítják hogy én megcsaltam és be is tudják bizonyítani neki...-_- Barátnőm teljesen ki van akadva és én is!!
Megmagyaráztam már neki nagyon sokszor hogy nyugodjon meg nagyon szeretem nem csaltam meg egyszer sem:S Már kezd nekem hinni de még most sem úgy ahogy eddig és kezd egyre rosszab lenni minden:( MIT tegyek hogy magyarázzam meg neki? Ő azt mondja megvárja hogy mivel bizonyítják be!
Kezdek félni! Mert most már mindent meg lehet csinálni képet összevágni msn beszélgetést szerkeszteni mindent ÉS HA NEM FOGJA ELHINNI! Mit csináljak ez ellen?
Na akkor ahhoz mit szólsz, hogy én egy egyértelmű tárgyi bizonyítékot (egy idegen női testápolási cucc) találtam otthon, de nem szóltam, mert annyira szerettem a páromat, és Ő is engem, hogy nem tudtam eképzelni, hogy megcsalna. egyszerűen nem hittem el. Arra gondoltam, ha legközelebb megint valami furcsát veszek észre, vagy csak annyit, hogy elhidegülünk, stb, akkor már elkezdek nyomozni, hogy mi van, és lebuktatom. De nem volt semmi, és el is felejtettem. Fél év múlva egyszer szólt valamit a főbérlőnk (aki szintén lány volt), hogy legutóbb, amikor itt járt az albérletben, és mi nem voltunk itthon, akkor valamit észrevett, és most jön kijavítani. Megkérdeztem, hogy az övé volt az a cucc, amit találtam, és tökre örült, hogy megtaláltam, mert tényleg az övé volt. Tehát tényleg nem csalt meg a párom. És mivel szeretem, hittem neki. És jó vége lett, azóta sem volt soha semmi baj, pedig ennek már évek óta, és ha valaki nem hiszi el, annak annyit mondhatok, hogy lehet érezni a másikon, amikor rajong érted, és szeret őszintén. Ha másból nem lehetne látni, érezni, hát abbólk biztos, hogy a szexuális vágya nem csökkent felém.
Na erről ennyit, ha valaki szeret, megbízik benned. Én inkább hinnék a szerelmemnek, mint a legjobb barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!