Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk eggyütt és még EGYSZER sem csaltam meg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mint ahogy már Írtam,egyszer sem csaltam meg 7 hónap alatt nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretjük egymást!!

De azt állítják hogy én megcsaltam és be is tudják bizonyítani neki...-_- Barátnőm teljesen ki van akadva és én is!!

Megmagyaráztam már neki nagyon sokszor hogy nyugodjon meg nagyon szeretem nem csaltam meg egyszer sem:S Már kezd nekem hinni de még most sem úgy ahogy eddig és kezd egyre rosszab lenni minden:( MIT tegyek hogy magyarázzam meg neki? Ő azt mondja megvárja hogy mivel bizonyítják be!

Kezdek félni! Mert most már mindent meg lehet csinálni képet összevágni msn beszélgetést szerkeszteni mindent ÉS HA NEM FOGJA ELHINNI! Mit csináljak ez ellen?

2010. márc. 21. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%

A barátnőd 1 hülye h ennyit foglalkozik, vagy bizonyítsa be azonnal vagy haggyon békén ne szórakozzon.

Ráadásul te is idióta vagy h nem csaltad meg pff.

2010. márc. 21. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond meg a kis nyavajásoknak , hogy bizonyítsák be aztán kiderül, ott leszel te is meg a b.nőd is aztán kiderül majd, hogy mi is van ez a legegyszerűbb más nincs. De ha megbízik benned a lány akkor nem lehet nagy gondf
2010. márc. 21. 14:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Egyébként azért nem csalom meg mert szeretem!
2010. márc. 21. 14:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért van ez az egész szerintem mert szétakarnak minket szedni! Féltékenyek... mer jó nőm van. Nem bírják elviselni hogy nekik nem jut ilyen pfff csak tudnám meg kik azok barátnőm persze nem mondja el.. mert ki karja deríteni:@:@
2010. márc. 21. 15:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben "elbeszélgetnék" azzal, aki ezt állítja, és kicsit helyreraknám az arcát.
2010. márc. 21. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha nem csináltál semmit nem kell félned. Tudd meg, hogy ki akar keresztbe tenni és állítsd le.
2010. márc. 21. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
lol ja a barátnőd nem mondja el, hogy ki az? :D Hát bocs haver de akkor ez hanta, a csajod játszik veled és élvezi hogy tepersz neki. Semmi oka nem lenne eltitkolni, ha tényleg úgy lenne, ahogy ő mondja.
2010. márc. 21. 15:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy csaj balhézik? Csak mert akk jön ki a szép-csúnya ellentét, amikor is a szépnek van egy normális barátja, akivel telesen jól megvannak. De mivel a csúnyának nem jutott ilyen pasi(mivel csúnya), barátság ide vagy oda, megpróbálja a szép csajnak szétrobbantani az működő kapcsoltatát. Ez olyan, h "ha már nekem nincs, másnak se legyen" alapon működik, a csúnya pedig egyszerűen féltékeny. Ez az efektus általában 14-18 éves korosztályban fordul elő.
2010. márc. 21. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Bunkó leszek. Jelentkezzetek az ÉV PÁRJA 2010es versenyén. Te még jelentkezz az év papucsa, a nőd meg az év hülyéjeciméért. Tuty befutók lesztek. Olvasd el amit irtál, gondold végig h van e értelme igy együtt lenni a nőddel. Ha meg van, akkor ne idogass ki ilyen kérdéseket, mert mi aztán gőzünk sincs h hogy áll a kapcsolatotok. Állj a sarkadra és közöld a barátnőddel bunón, h Te hülye p'na egyszer se csaltalak meg, ha akarnám már rég nem veled lennék. ettól hidd el megérti majd.
2010. márc. 21. 15:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem csaltad meg, nem kell aggódni. Ha a barátnőd szeret, akkor hisz neked, és bízik benned. 27L
2010. márc. 21. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!