Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna? (ex mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? (ex mint legjobb barát)

Figyelt kérdés

Mennyire zavarna titeket ismerkedés/kapcsolat közben, ha a párotoknak illetve a potenciális párotoknak a legjobb barátja az exe lenne?

Nem csak néha összefutnak véletlenül, és udvarias mosollyal érdeklődnek a másik hogyléte felől, hanem minden nap beszélnek, bizalmas viszonyban vannak, néha átjárnak egymáshoz hétvégére, stb.

El tudnátok fogadni?

2015. nov. 27. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Ne viccelj már, ez mekkora arcátlanság. Szóba sem állnék ilyen nővel.
2015. nov. 27. 16:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát nálunk a barátság része tök jól működik. És nem egészen értem, én pont az exre lennék a legkevésbé féltékeny :D Nekem a 2 exem a 2 utolsó ember a földön, akikkel összejönnék újra, hiszen velük bizonyított tény, hogy nem működik.
2015. nov. 27. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
És azokról a sztorikról nem hallottál, amikor kis idő után rájöttek,hogy azért mégse volt olyan rossz, és hogy jé, még mindig szeretik egymást?
2015. nov. 27. 20:56
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem lehet mindig minden miatt parázni. Aki túl sokat féltékenykedik, nem az ex miatt fogja elveszíteni a párját, hanem a saját féltékenykedése miatt.
2015. nov. 27. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen sajnos, és el is hagyta miattam hogy újrakezdjék, szóval sajnos azt kell mondanom, hogy igen, zavarna. :/
2015. dec. 14. 17:15
 16/18 anonim ***** válasza:

# 14

JAJJ hagyjuk már ezt a sok féltékenykedős dumát! vki nem ok nélkül az! én is az voltam! meddig tartott volna megnyugtatni? de persze fontosabb az ex meg az emberi kapcsolatok? akinek ez fontos ott mit keresek én pasinak? legyen velük! és akkor belemagyarázza h gyökér vagyok meg féltékenykedős ő meg közbe fűvel fával! -.- Hagyjuk már!

Őszinteség?

2015. dec. 14. 18:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Én még mindig azt mondom, hogy nagyobb az esélye valaki újat, érdekeset megismerni :D
2015. dec. 14. 20:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Csakhogy mindenki változik..blabla és vmiért csak velük voltált x ideig és társai...
2015. dec. 15. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!