Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna? (ex mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? (ex mint legjobb barát)

Figyelt kérdés

Mennyire zavarna titeket ismerkedés/kapcsolat közben, ha a párotoknak illetve a potenciális párotoknak a legjobb barátja az exe lenne?

Nem csak néha összefutnak véletlenül, és udvarias mosollyal érdeklődnek a másik hogyléte felől, hanem minden nap beszélnek, bizalmas viszonyban vannak, néha átjárnak egymáshoz hétvégére, stb.

El tudnátok fogadni?

2015. nov. 27. 15:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
az már régen rossz, sajnálom
2015. nov. 27. 15:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna.
2015. nov. 27. 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Engem zavarna, én nem jönnék össze vele, mert tudom magamról hogy nem tudnám elfogadni a tényt. 31/N
2015. nov. 27. 15:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyon zavarna
2015. nov. 27. 15:20
 5/18 anonim ***** válasza:
54%
Eleve nem egészséges ilyen kapcsolatot ápolni exel.
2015. nov. 27. 15:23
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Bele se kezdj ! Nem mondom, hogy sárral kell dobálni az exet, vagy átmenni a másik oldalra az utcán, de ez nagyon beteges...
2015. nov. 27. 15:33
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Ez összetett kérdés. Ha az ex fontosabb lenne, mint én, az nyilván zavarna, de vannak helyzetek, amikor nem problémáznék miatta. Közös munkahely, közös gyerek, közös baráti társaság, ha engem nem hagynak ki.
2015. nov. 27. 15:37
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen kapcsolatom volt amiben a HÖLGY így volt! Én minden sz*r voltam h h mit képzelek bele....... -.- de végül...
2015. nov. 27. 15:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Egy esetben tudnám elfogadni, ha ilyen kölyökszerelem lett volna, ahol jártak egy hétig, aztán már réges rég kiszerettek egymásból.
2015. nov. 27. 15:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Engem személy szerint nagyon zavarna, magamat ismerve mind az járna a fejemben,hogy vajon mikor szerettek egymásba újra.
2015. nov. 27. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!