Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom igazi férfi. Hogyan lehetnék igazi nő mellette?
Sziasztok!
Egy értelmes, érett gondolkodású lánynak tartom magam. 20 éves vagyok, a párom 25.
Azt gondolom, sok temahoz értelmesen tudok hozzászólni és emellett az élet 'nagy dolgain' is szoktam filozofálni. Emellett imádok nevetni, jól érezni magam (mások szerint jó is a humorom), nem iszom es nem dohányzom. Vannak jövőbeli terveim, a tanulmányaimon kívül minden vágyam családot alapítani, persze csak ha meglesznek a megfelelő körülmények.
A párom már végzett a tanulmányaival, hamarosan elkezd dolgozni. Az ő hivatasa nagyon komoly, hatalmas felelősséggel jár.
Habár nagyon sokat veszekszünk az utóbbi időben és ùgy érzem sokszor gyerekesen reagál dolgokra, nem hajlandó sokszor felnőtt módjára kommunikálni velem, azt gondolom ő egy igazi férfi.
Munkáját illetően magabiztos, motivált és felnézek emiatt rá. Nem hiszem, hogy egy ilyen férfi egy 'lánnyal' szeretne lenni egy vérbeli Nő helyett.
Én viszont nem érzem magam igazi nőnek. Lehet, hogy a korom miatt de akkor is zavar ez. Próbálok nőiesen oltozkodni, mégis érzem, hogy nem a ruhától leszek Nő. Szerintetek ezen hogyan változtathatnék? Hogyan érezhetném magam Nőnek aki tiszteletre méltó és a viselkedése megkerdojelezhetetlenz finom?
Köszönöm a válaszokat! :)
Szia.
Sajnos egyrészt ez egy tipikusan hibás hozzáállás, hogy a munkáját, hivatását vagy annak milyenségét belekevered a párkapcsolat tényleges értelmezésébe. Tudom, nehéz attól eltekinteni, nem mellékes dolog, de abban, hogy ő valóban igazi férfi-e vagy sem, a munkájának nulla szerepe van.
Persze amennyiben az "igazi férfi" szerinted az aki mondjuk kiemelkedő karriert épít, illetve a hivatásában jó magasra jut és a konkrét személyes tulajdonságai ebben az értékelésben szinte nem is számítanak, akkor lehet, hogy a számodra (!) "igazi férfi" most tényleg ő. A gond az, hogy ha magaddal szemben is ugyan ilyen mércét állítasz, akkor nagyon nehezen lehetsz "igazi nő"... Legalábbis ha jól vezettem le ezt.
Szerintem próbáld különválasztani a egyes tulajdonságokat mindkettőtöknél és az összetartozókat hasonlítani a másikéhoz. Vagy egyszerűsítsd le a dolgot - talán ez jobb - úgy, hogy képzeletbeli lakatlan környezetben, a mai kor technikai és részben szellemi vívmányainak teljes hiányában, az élet minden veszélyével együtt, kettesben hogyan is alakulna a ti sorsotok, számodra nyújthatna-e biztonságot és főleg a leendő család számára. Persze nem muszáj ennyire drasztikusan nehéz körülményeket elképzeli, az is elég, ha képzeletben a mai Etiópiába helyezed át a sztorit...
Szóval arra célzok, hogy az "igazi férfi" minősítés vajon mennyire helytálló, és valóban ahhoz kell-e mérni magadat...?
Továbbá attól függetlenül, hogy ő 5 évvel idősebb, egyáltalán nem biztos, hogy komolyabb is mint Te. Általánosságban a hölgyek a Te korod környékén már "komolyak", a pasik ugyan arra a szintre többnyire 30 évesen jutnak el, vagy még később. Persze vannak kivételek, de ne azért mondd rá, hogy ő kivétel, mert ő a párod. Próbálj meggyőződni róla. Persze ettől még lehetsz Te is kivétel, aki még nem "komoly", nem tudhatom.
Megjegyzés: "ùgy érzem sokszor gyerekesen reagál dolgokra, nem hajlandó sokszor felnőtt módjára kommunikálni velem, azt gondolom ő egy igazi férfi." - ez így számomra azt jelenti, hogy rossz a következtetésed.
42F
Koszonom a hosszu, kifejtos valaszod!
Mindenkeppen atgondolom a helyzetunket a tanacsod fenyeben.
Csak add magadat -ha meg nem ertel meg Nonek ne aggodj, nem sokara fogsz.
Nekem az onismeret es nehany szakkonyv segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!