Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Magyarország nem keresztény hanem iszlám vallású ország lenne, mennnyivel lenne másabb a társkeresés és a párkapcsolatok?
"Ha azt gondolod, hogy az ilyen szervezetek az igazságot írják le, akkor baromi nagy tévedésben vagy sajnos."
Tehát ha egy szervezet a nők elleni erőszakről ir Európában az biztos hazudik, de ha egy iszlám országban irnak erről akkor az biztos igaz, jól értem? :)
Javaslom keresd meg őket és kérdezd meg milyen általános a nők elleni erőszak Magyarországon:
NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület
Muhammed próféta még az utolsó beszédében is kiemelte a nők jogait:
"Ó,emberek, igaz, hogy vannak bizonyos jogaitok az asszonyaitokkal kapcsolatban, de nekik is vannak jogaik felettetek.Ha megadják nektek a jogaitokat, akkor az ő joguk, hogy etessétek és ruházzátok őket, és kedvesen bánjatok velük, mert ők a társaitok és elkötelezett segítőitek.És a ti jogotok tőlük az, hogy ne barátkozzanak azzal, akivel nem engeditek, és hogy sohase kövessenek el házasságtörést.
Láthatod hogy egyértelmü mint mond a vallás. Aki ezt nem tartja be az nem az iszlám előirása szerint él és ellenszegül Isten parancsának.
"Á, szóval a pasi zárja el az asszonyt a többi pasitól,"
Hol látsz itt elzárást?
" ne barátkozzanak azzal, akivel nem engeditek," Értelmező olvasás látom nem teljesen megy."
Neked ebből az jött le hogy be kell zárni az asszonyt?
"Én se mondom meg a pasi kivel barátkozzon, ő se mondja meg nekem."
Akkor ne csodálkozz azon ha a pasid majd megcsal és lelép. Ismerem ezt a "nekem senki ne mondja meg mit csináljak" felfogást. Ennek az eredménye hogy Magyarországon három házasságból kettő válással végződik. Ha van pasid vagy férjed miért érzed úgy hogy más pasikkal kellene barátkoznod?
Kedves 27,es, Neked írom: azért, mert nincs értékrendje. Nem jelent számára semmit az hogy elkötelezettség mert ő sem ezt látta vagy esetleg az anyját verte az alkoholista férje vagy nem is volt apja, stb ezek a tipikusak Európában és a Balkánon. Nem értheti meg, hogy mi az, hogy házasság. "Csak egy papír". ezt mondják és legyintenek és az első kapualjban megcsalnák a férjüket. Ilyenek ezek. És még nekik áll feljebb :) de tudod nekem van férjem. És azt is látom, hogy mennyire irigyek azok akik vadházasságban élnek holott ELVILEG nem is akarnak házasodni, annyira irigyek hogy annyira kiül az arcukra, már csak röhögni tudok rajtuk, szánalmasak. Hűség. Elkötelezettség, szerelem. Kitartás, türelem, megbecsülés.
Ezzel egyelőre az elvileg keresztény ország felsült. Ki lett ütve a keresztény értékrend!
Mi okozta ezt? el lehet gondolkodni. Változtatni kell.
Igen valtoztatni kell!!
Vissza kell terni az igaz kereszteny hithez Istenhez es az o erkolcsi parancsaihoz.(tudjatok az a vastag konyv)
A muszlim hit nem megoldas az a vilagot a masodik sotet kozepklorba vinne.
A nok heley a konyhaban lenne es tojostyuk statuszba tolna oket nem tanulhatnanak nem dolgozhatnanak es eletuk fuggene a ferjuktol aki kenye kedve szerint rendelkezne felettuk.
Ha eu nepe szabadon enm tud erkolcsi ertekeket tartani a muszlim hitbe is csak a nok megalazasat es alulrendelt helyzetet venne at.Komoly kozepkor lenne nem lenne egy tanult noi orvos tanar biro politikus egy sem. Minden
Istenunk a mi istenunk aki mar a muszlimhit elott letezett mentsen m4eg minket egy ilyen tarsadalomtol ahol az anyak zokognak ha lanyuk szuletik hiszen latjak sanyaru sorsukat.
Nezzetek korbe az osszes muszlim orszagban mekkora szegenyseg es nyomor es elnyomas van Ne akarjatok ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!