Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem megbocsájthatat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem megbocsájthatatlan szakításra adó indok ha a párkapcsolatban az egyik fél lenézni a másikat, és folyton éreztetni akarja, hogy ő az okosabb?

Figyelt kérdés
Jelen esetben arról van szó, hogy a barátnőm nem becsüli meg azt amit tanulok, mert szerinte hülyeség és nem ér semmit.
2015. nov. 25. 05:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Sok egyetemista ilyen, mert azt hiszik, az elméleti tudás az igazi tudás. "Seggelni" tudnak, de háztartást vezetni, gyereket nevelni azt már nem. :D Tisztelet a kivételnek. Tényleg nagyon kevés az olyan, aki nem száll el attól, mert diplomás. Ha az én párom így viselkedne, megmondanám neki, hogy keressen magának egy hozzáillő embert, mert engem ugyan nem fog alázni. :)
2015. nov. 25. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Rúgd ki legyen "okos" magába.
2015. nov. 25. 09:18
 13/16 Költőnő? ***** válasza:
Dönts. Társadalmi státusz v boldogság. Előbbi esetén vele maradsz, utóbbi esetben szakítasz.
2015. nov. 25. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen empatikus ember minek megy orvosnak? Majd gyogyitani is csak orvosokat fog, mert csak ok az emberek? Mindenki mas csak selejt, hulladek?
2015. nov. 25. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért erről a baátnőd véleményét is meghallgatnám, megnézném, ő hogy látja ezt az egészet.

Az a probléma, hogy ezt hagytátok kialakulni a kapcsolatotokban. Miért?

2015. nov. 25. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:

hányad éves? ha 1-2 akkor még jó eséllyel ki bukik, ne legyen olyan nagy arca.

amúgy az is lehet, hogy az otthoni légkör is hatással van rá (szülők is pedzegetik hogy orvos férje legyen vagy vmi.) mindenképp világíts rá, hogy téged ez zavar nagyon. foleg ha nem ilyennek ismerted meg

2015. nov. 25. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!