Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem megbocsájthatatlan szakításra adó indok ha a párkapcsolatban az egyik fél lenézni a másikat, és folyton éreztetni akarja, hogy ő az okosabb?
így leírva szarul hangzik, hogy ennyire alapvető dolgot nem fogad el benned.
miért nem csak orvosokkal vegyül, ha nem értékel mást?
Beképzelt,szűklátókörű liba,már ne haragudj.
Itt nem konkrétan csak arról van szó, hogy a te konkrét tanulmányod nem tetszik neki,hanem alapvetően mindent és mindenkit lenéz, aki nem orvosnak tanul.
Ez nem egészséges gondolkodásra vall,ami elég nagy probléma, lesz neki,az életben,ha nem változtat, és neked is,amennyiben vele maradsz.
Orvosnak lenni,embereken segíteni nemes, szép foglalkozás,ha kellő alázattal párosul,nincs is baj.
Majd megérti ez a buta liba is idővel,ha kicsit érettebb gondolkodású lesz.
Én már rég kiraktam volna, tdod kinek kéne ilyen ostoba liba!
Amúgy sajnos elég sok medikus/ka beképzelt. ÁOK-val gólyatáboroztunk, hát azok (a leendő egyetemisták) kb. hozzánk sem szóltak, vagy mintha a trónon ülnének. Szánalmas és nevetséges volt.
Az instruktorunk mondjuk jófej volt (24 éves rezidens).
A legtöbb orvos ilyen... legalábbis akikkel én találkoztam. Van rokonom, aki orvos, őt a család azon részén istenítik. Én mindig annak a családnak a fekete báránya voltam, és most, informatikusként is mehetek a francba, mert az nem szakma, bezzeg az orvosi. Ott az egyetemen tudást szereznek, én meg csak fedettpályás távolba nézést tanultam.
Javaslom dobd a barátnődet, mert szánalmas amit csinál. És ha bekerül a szakmába még inkább fenn fogja hordani az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!