Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik veszekedésfüggő ember?
Igen. Konfliktuskeresonek hivjak. Leteleme a vita, veszekedes. Altalaban a kolerikus szemelyiseg tipusra jellemzo. Nem Te vagy a problema, hanem ilyen a szemelyisege.
N
Párom szerint én is az vagyok kb. Kár hogy nem látja az okát legtöbbször. Van hogy kedveskedik aztán (nem mindig!, de van hogy) lecsapja de nem érti miért veszekszem aztán mégis. Ilyenkor azt szoktam mondani, persze csak én veszekszek saját magammal. Amikor mindig más után kell pakolni az sem egy örömteli dolog egy idő után... Ha ilyeneken veszekszek, nem érzi jogosnak. Szóval már mindegy, mert ha egy hétig nem szólok egy rossz szót sem, én mindennap leszidom őt - azt mondja. De amikor ő veszekszik, akkor azt mondja: te is ezt szoktad! S ha netán ok nélkül förmed rám, azt meg legtöbbször észre nem venné magától, csak ha rávilágítok. Aztán belátja. Én is bocsánatot kérek tőle ha tudom, hogy nem volt jogos tőlem. De mondom neki: azért vitázunk nehogy unatkozzunk.
Sokszor azt hisszük poénból van a vita, pedig általában a félre értett beszélgetés következménye, vagy nem egyformán gondoljuk a dolgokat. De unalmas is lenne ha mindenben egyet értünk. Bár az állandó vita az sem jó, az is igaz.
Igen, létezik. Soha ne legyen velük dolgom, nem bírom az ilyesmit :)
#3:
A ti problémátok az, hogy nem tudtok jól kommunikálni egymással. És nektek ez jó? Komolyan azt gondolod, hogy ha mindig egyetértenétek, az unalmas lenne?
Köszönöm a válaszokat. :)
6-os.Mért kéne megszívatni?
Amúgy,hogy lehet felismerni az ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!