Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a legjobb barátnömmel csókolóznánk?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy hamarosan megyek hozzá 1 hétre, ö hetero de én leszbi vagyok (talán biszex). Elég sokat szoktunk dumálni ilyen kapcsolati dolgokról (nem egymással, ez szóba se jön mert legjobb barátnök vagyunk) és nekem még sose volt kapcsolatom. Beszéltünk róla hogy esetleg vele csókolóznánk majd valamelyik nap, mert én még sose csókolóztam senkivel és akkor kipróbálhatnám. De mivel ö hetero nem hiszem hogy neki ez amúgy jó érzés lenne így nem tudom hogy belemenjek-e. De ö hozta fel a dolgot.. De azt se akarom hogy megromoljon emiatt a barátságunk, bár ezt az én részemröl nagyon kétlem mert én nem venném komolyan a dolgot, nekem többet ér az igaz barátság mint hogy ilyesmin elszúrjuk. Egyelöre úgy vagyunk vele hogy majd ha ott leszünk akkor eldöntjük mi legyen...

Szerintetek?

2010. márc. 21. 00:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van. Ha mindenképpen csajokkal akarsz smárolni, akkor olyanokkal próbálkozz, akik vevők rá.
2010. máj. 14. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Igen, gáz. Miért akarod az első csókodat egy lánnyal? Oké, más vagy (persze ez a hormon kicsit később alakul ki...) és a lányokat szereted. Rendben van. De azért a legjobb barátnőd ha ezt tudja, akkor vele szemben érdekes...

Szerintem akkor inkább olyannal legyen az első akit szeretsz. Igaz, lehet elszerencsétlenkeded :) de miért te legyél kivétel? Mindenkinek így megy az első!

2010. máj. 14. 22:11
 13/21 anonim ***** válasza:
ha még soha nem csókolóztál senkivel nem hiszem h leszbi vagy. azt nem igazán ilyenkor dönti el az ember. lehet h ebben a korban megfordul a fejedben, nekem is volt ilyen, csak mert én is barátnőn tanultam. de ennyi. szal poénból belefér, de azt verd ki a fejedből, hogy potenciális partner lenne, meg beleszerethetnél hiszen te leszbikus vagy, mert nem vagy.
2010. máj. 14. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:

egy kérdésem van mindössze:

ha fiúval nem csókolóztál akkor honnan tudod hogy tényleg leszbikus vagy-e vagy csak beképzelted magadnak.

"Beszéltünk róla hogy esetleg vele csókolóznánk majd valamelyik nap, mert én még sose csókolóztam senkivel és akkor kipróbálhatnám."

2010. máj. 14. 23:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Ugyanazt akartam kérdezni, amit az előző, hogyha még nem csókolóztál senkivel, honnan tudod, hogy leszbikus vagy?

Egyébként hány éves vagy?

14 évesen én is azt hittem, hogy biszex vagyok, és párszor csókolóztam a legjobb barátnőmmel, meg később is, de csak mert a legjobb barátnőm :-D

És most is az, nem értem, mért tenné tönkre a barátságot, inkább barátnővel, mint idegennel, én azt mondom...

21/L

2010. máj. 14. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát figyelj.. Én 16 éves lány vagyok. Nekem elég érdekes a sztorim. Az első csókom egy lánnyal volt (még nagyon régen), aki mellesleg barátnőm volt. Utána még összejártunk kicsit egymáshoz. De aztán leszoktunk egymásról. Gondolom ő se nagyon mesélte senkinek a dolgot. Később jöttek a pasik. De úgy igazából egyikkel se volt valami jó nekem.. Vele már nem szoktam találkozni, nem tudom ő hogy van ezzel. Lehet, hogy eddig csak olyan pasikkal hozott össze a sors, akikkel tényleg egyszerűen csak nem volt jó; de az is lehet, hogy lánnyal is ki kéne próbálni, hiszen az már nagyon régen volt...Ki tudja, hátha lányokkal jobb :DD Érdekes a dolog..

Szerintem, ha ő hozta fel a témát (és tényleg még átbeszélitek), és nem zavarná a dolog.. akkor csak nyugodtan... :)

2010. máj. 14. 23:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Nos, azóta már megtörtént az elsö csókom és nem vele. De ö rángatott bele abba a dologba ami miatt megtörtént, ezért megbeszéltük hogy ö jóvá teszi majd az ö csókjával:D
2010. máj. 15. 11:44
 18/21 anonim ***** válasza:

A barátnőd tuti hetero? :)

Csak azért kérdezem mert az elmondásod szerint szinte alig várja már a csókot.

2010. máj. 15. 17:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen hetero és hát nem alig várja, szerintem egyszerüen csak kíváncsi hogy milyen...
2010. máj. 15. 18:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Neked legalább fiúval történt?
2010. máj. 16. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!