Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha a legjobb barátnömmel csókolóznánk?
Szóval az a helyzet hogy hamarosan megyek hozzá 1 hétre, ö hetero de én leszbi vagyok (talán biszex). Elég sokat szoktunk dumálni ilyen kapcsolati dolgokról (nem egymással, ez szóba se jön mert legjobb barátnök vagyunk) és nekem még sose volt kapcsolatom. Beszéltünk róla hogy esetleg vele csókolóznánk majd valamelyik nap, mert én még sose csókolóztam senkivel és akkor kipróbálhatnám. De mivel ö hetero nem hiszem hogy neki ez amúgy jó érzés lenne így nem tudom hogy belemenjek-e. De ö hozta fel a dolgot.. De azt se akarom hogy megromoljon emiatt a barátságunk, bár ezt az én részemröl nagyon kétlem mert én nem venném komolyan a dolgot, nekem többet ér az igaz barátság mint hogy ilyesmin elszúrjuk. Egyelöre úgy vagyunk vele hogy majd ha ott leszünk akkor eldöntjük mi legyen...
Szerintetek?
Ne tedd, ha tényleg igazi barátod!!!!!! Elvesztheted őt minden téren!
Örökre elronthatja a kapcsolatotokat, higgy nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!