Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a legjobb barátnömmel csókolóznánk?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy hamarosan megyek hozzá 1 hétre, ö hetero de én leszbi vagyok (talán biszex). Elég sokat szoktunk dumálni ilyen kapcsolati dolgokról (nem egymással, ez szóba se jön mert legjobb barátnök vagyunk) és nekem még sose volt kapcsolatom. Beszéltünk róla hogy esetleg vele csókolóznánk majd valamelyik nap, mert én még sose csókolóztam senkivel és akkor kipróbálhatnám. De mivel ö hetero nem hiszem hogy neki ez amúgy jó érzés lenne így nem tudom hogy belemenjek-e. De ö hozta fel a dolgot.. De azt se akarom hogy megromoljon emiatt a barátságunk, bár ezt az én részemröl nagyon kétlem mert én nem venném komolyan a dolgot, nekem többet ér az igaz barátság mint hogy ilyesmin elszúrjuk. Egyelöre úgy vagyunk vele hogy majd ha ott leszünk akkor eldöntjük mi legyen...

Szerintetek?

2010. márc. 21. 00:20
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Mármint elég sokat szoktunk dumálni ilyen kapcsolati dolgokról (de nem úgy hogy mi közöttünk lévö dologról lenne szó)*
2010. márc. 21. 00:22
 2/21 anonim ***** válasza:
30%
sztem nyugodtan megcsinálhatjátok...legalább megtanulsz csókolózni és nem leszel béna az első szerelemnél:) én is havert kértem meg, h tanítson meg, nincs ebből semmi (igaz, ő fiú volt), de a legjobb barátnőmmel is csókolóztam egyszer, h kipróbáljam, milyen lánnyal...akkor az egyszer, de azóta is a legjobb barátnőm, semmi nem változott
2010. márc. 21. 00:27
 3/21 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom mert ettöl nem változna semmi, annyira jóban vagyunk és hasonlóan gondolkodunk hogy nem lehet megtörni a barátságunk :)
2010. márc. 21. 00:32
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
A leszbik a legjobbak! :D csináld csak.
2010. márc. 21. 00:39
 5/21 anonim ***** válasza:
21%
az első válaszoló buza te meg hülye lezbi
2010. márc. 21. 14:28
 6/21 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy? És hány éves? :D
2010. máj. 14. 21:44
 7/21 A kérdező kommentje:
15 vagyok, de többet nem mondok :D
2010. máj. 14. 21:49
 8/21 anonim ***** válasza:
11%
hát.. én 18 leszek lassan..én is csókolóztam már lánnyal. de közel sincs olyan jo mint fiuval..persze neked ezt hiába mondom.:) egyébként sztem semmi rosszat nem csináltok azzal ha barátnőddel smároltok egyet..ugyan.:D csak nyugodtan.:D
2010. máj. 14. 22:00
 9/21 anonim ***** válasza:
11%
ja és én lány vagyok.. és fiúpárti.:D(L)
2010. máj. 14. 22:01
 10/21 anonim ***** válasza:

Ne tedd, ha tényleg igazi barátod!!!!!! Elvesztheted őt minden téren!

Örökre elronthatja a kapcsolatotokat, higgy nekem!

2010. máj. 14. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!