Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet leszbi vagyok? :S 14/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet leszbi vagyok? :S 14/L

Figyelt kérdés
az az igazság hogy az utcán csak a lányokat nézem meg.és nagyon vonzódom hozzájuk.vagyis a fiúkat is megnézem de feleannyira sem mint a lányokat.és a lányokkal el is képzelek dolgokat.meg a suliban is régóta nagyon tetszik nekem egy lány.és kezdek érzelmileg is kötődni hozzá.akkor most biszex vagyok,esetleg leszbikus?vagy ez csak kíváncsiság?
2010. márc. 20. 22:20
 101/147 anonim ***** válasza:

Akkor neked meg a kémiához :)

Én már nem tanulok kémiát hehe :D

2011. jún. 4. 14:12
 102/147 A kérdező kommentje:

hát köszi:D

mázlista..:D

2011. jún. 4. 14:18
 103/147 anonim ***** válasza:
Hányasért felelsz? :)
2011. jún. 4. 14:44
 104/147 A kérdező kommentje:
igazából megvan a négyes de a tanár mindenkit utoljára lefeleltet hogy a jegyek tükrözik e a tudásunkat..
2011. jún. 4. 15:10
 105/147 anonim ***** válasza:
Oh de kedves
2011. jún. 4. 15:19
 106/147 A kérdező kommentje:
de amúgy ő az egyik legjobb fej tanár a suliban:)
2011. jún. 4. 15:27
 107/147 anonim ***** válasza:
Én a biológia tanáromat szerettem nagyon, de sajnos már bioszt sem tanulok. De minden nap össze futok vele az iskolában. Amúgy szeretek még pár tanárt. Programozás tanárom az egyik favorit. Pedig ő férfi tanár, de imádom :D Meg a volt fizika tanáromat is szerettem (a poén az, hogy ő a matek tanárom férje) de jó humora volt, bár ő meg pofára osztályozott 9-ben majdnem megbuktam fizikából, 10-ben már 4-es voltam. Sajna elment a suliból, mostanit nem nagyon szeretem.
2011. jún. 4. 15:41
 108/147 A kérdező kommentje:

nekünk a tesitanárunk nagyon jó fej.de ő nagyon:D

meg a fizika..bár ő a matektanárunk is..mikor fizikázik akkor ő a kedvenc tanárom és fizikából jó is vagyok.viszont mint matektanár..utálom..így is alig megyek át matekból..szóval fura ez de alapból egy nagyon jó fej ember:D

2011. jún. 4. 15:46
 109/147 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy egyik tantárgynál utálod másiknál meg szereted :D De még az a szerencse, hogy jó fej.

Én a tesi tanáromat utálom. Sznob, lusta. Télen azért nem jött be dolgozni, mert csúszik az út és ő nem tud úgy vezetni. (hozzá teszem, hogy kb 200 méterre lakik az iskolától xd) Szerinte azért nem fogunk tudni főzni, mosni, takarítani mert nem tudunk kötelet mászni meg ilyenek. Aztán kiderült, hogy bejáró nője van -.-" szakadtunk rajta :D

2011. jún. 4. 16:33
 110/147 A kérdező kommentje:
az ilyen tanárokkal könnyű az óra :D
2011. jún. 4. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!