Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet leszbi vagyok? :S 14/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet leszbi vagyok? :S 14/L

Figyelt kérdés
az az igazság hogy az utcán csak a lányokat nézem meg.és nagyon vonzódom hozzájuk.vagyis a fiúkat is megnézem de feleannyira sem mint a lányokat.és a lányokkal el is képzelek dolgokat.meg a suliban is régóta nagyon tetszik nekem egy lány.és kezdek érzelmileg is kötődni hozzá.akkor most biszex vagyok,esetleg leszbikus?vagy ez csak kíváncsiság?
2010. márc. 20. 22:20
 91/147 anonim ***** válasza:

Miért? :D nyolcadikban nem olyan elviselhetetlen..x)

viszuont nekünk olyan a 9.-Es tanárunk h húúú-.- De elvileg jövőre nem ő lesz, szóval jee :D

2011. jún. 3. 22:59
 92/147 anonim ***** válasza:
Nyolcadikban még valóban nem annyira elviselhetetlen a matek. Engem matek órák előtt már a frász kerülget főleg most, hogy semmit nem értek ebből a témakörből így hálistennek most sem leszek meg hármas belőle :D Pedig már majdnem, de hát ilyen tanárral... Remélem érettségi azért jobb lesz jövőre.
2011. jún. 3. 23:18
 93/147 A kérdező kommentje:
hát ha ti ismernétek a mi tanárunkat...csak a kilencedikből 15 embert buktat..és ő fogja majd a matekvizsgát is csinálni..:S én is épp hogy átmegyek pedig matekból sosem voltam rossz..
2011. jún. 3. 23:44
 94/147 anonim ***** válasza:
Na akkor te sem jártál jól de még ahhoz képest szerencséd is volt :S :S Minden felé gané matek tanárok vannak? Enyém annyira nem az csak elbassza az időt kb az élettörténetét jobban tudom a tanárnak mint a tananyagot (remélem nem gyakori kérdésezik mert tuti magára ismer :) aztán meg megíratja a dogát.
2011. jún. 4. 00:14
 95/147 anonim ***** válasza:

Nekünk az angoltanár ilyen... Ha "jókedve" van, mesél magáról, meg a szar kis életéről, ha "rossz", akk elküld mindenkit a picsbe, felad fél oldal nyelvtant minden megbeszélés nélkül, és kövi órán feleltlet.. x)

Amúgy jóreggelt :DD

2011. jún. 4. 07:02
 96/147 anonim ***** válasza:

Jó reggelt neked is. Hogy bírsz olyan korán felkelni? :D

Én még most is félkómában vergődök az ágyban. Aludtam volna még tovább is csak szüleim felkeltettek... Igaz fél 2ig sorozatot néztem :D

Nekünk ez matek tanárnál minden órán van, csak van amikor 40percet dumál el van amikor csak 10et úgy változó. Rászólunk, hogy tanárnő matekozzunk már és mindig azt mondja, hogy mindjárt csak még ezt elmondom -.-"

Neked is jó angol tanárod van akkor. Legalább tudsz is valamit angolból?

2011. jún. 4. 09:49
 97/147 A kérdező kommentje:
nekem az angoltanárom detto ugyan ilyen..elbeszéli a fél angolórát, következő órán meg minket basztat hogy miért nem tudjuk azt amit előző órán vettünk..mikor át se vettük..szóval király(Y)
2011. jún. 4. 12:39
 98/147 anonim ***** válasza:

Milyen sorozatot néztél? :D

Hát tudni tudok angolul, de a kb a tudásom 95%-a az angol sorozatokból származik... :D

Amúgy azért keltem fel, mert fél 9re menni kellett egyetemre, kísértem el barátnőméket a nyelvvizsgára :D

2011. jún. 4. 13:28
 99/147 anonim ***** válasza:
Jah ééértem :D Egyébként Doktor House-t néztem. Megint rákaptam. xD Most végeztem az L word-el aztán megint házat nyomok második évadnál járok. Most is azt nézem feltöltődök mert utána magyart kell tanulnom -.-" Felelnem kell 3,9re a 4esért hétfőn :D
2011. jún. 4. 13:45
 100/147 A kérdező kommentje:

hajrá a leleléshez!:D

nekem kémiából kell felelnem..:/

2011. jún. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!