Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet leszbi vagyok? :S 14/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet leszbi vagyok? :S 14/L

Figyelt kérdés
az az igazság hogy az utcán csak a lányokat nézem meg.és nagyon vonzódom hozzájuk.vagyis a fiúkat is megnézem de feleannyira sem mint a lányokat.és a lányokkal el is képzelek dolgokat.meg a suliban is régóta nagyon tetszik nekem egy lány.és kezdek érzelmileg is kötődni hozzá.akkor most biszex vagyok,esetleg leszbikus?vagy ez csak kíváncsiság?
2010. márc. 20. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/147 anonim ***** válasza:
35%
Leszbikus vagy.Menj el pszichiáterhez.Lehetőleg férfi pszichiátert válassz ne nőt...
2010. márc. 20. 22:21
 2/147 anonim ***** válasza:
83%
olyan deja vum van...
2010. márc. 20. 22:22
 3/147 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kíváncsiság. Mostanában alakul ki komolyabban az egyéniséged, és szerintem tudat alatt viszonyítási alapokat keresel. Nem hiszem hogy ferde hajlamú lennél.
2010. márc. 20. 22:23
 4/147 anonim ***** válasza:
83%

A szép dolgokat értékeled te is, mint sok ember a művészeteknél. Nem vagy (még) leszbikus. Amúgy is a leszbiség az egy tudatos dolog, ergo ha csak fantáziálsz még róluk, de a való életben nem történik semmi, akkor sem vagy leszbi...

Keress egy srácot, az majd leköt és nem fogsz ezzel foglalkozni

2010. márc. 20. 22:27
 5/147 anonim ***** válasza:
83%
Én is így voltam, ezzel és még mindig így vagyok. De később egy férfival szeretnék élni akkor is ha jobban megnézek egy szép nőt. Sajnos kevés van..
2010. márc. 20. 22:30
 6/147 anonim ***** válasza:
na volt már egy ilyen kérdés ez nem ér.
2010. márc. 20. 22:35
 7/147 A kérdező kommentje:

igen csak rossz témába tettem..:D

amúgy köszi a rendes válaszokat:)

2010. márc. 20. 22:38
 8/147 anonim ***** válasza:
14 éves vagy, ilyenkor kezd kialakulni a nemi identitásod. Ebben az életkorban kíváncsiak az emberek, fantáziálgatnak, hogy "mi lenna, ha...". Még akármi lehet ebből, korántsem biztos, hogy leszbikus leszel. De ha mégis, az se baj, a lényeg az, hogy fogadd el önmagad!
2010. márc. 20. 22:55
 9/147 anonim ***** válasza:
100%

hát lehet hogy ez még csak kíváncsiság..:)

nekem 13évesen volt néha 1-1 fura gondolatom a legjobb bnőmmel 1időben és mindig kibeszéltük 1másnak..:)

de most minden rendben azóta már volt sok barátom és már 1általán nem gondolok ilyesmit:)

te is így leszel sztem szal nyugodj meg:)

16/L

2010. márc. 20. 22:59
 10/147 anonim ***** válasza:
nem vagy feltétlen leszbi...ilyen idősen a legtöbb lány foglalkozik a gondolattal, sőt, még a fiúk is...mivel 14-15 éves korban kezdődik a nemi identitás kialakulása és olyan 17-18 éves korra fejeződik be....ezalatt az idő alatt pedig keresi önmagát a tini, a lányoknál fordul elő legtöbbször a leszbikus hajlam, de a fiúknál is van hasonló, csak nem vallják be ;)... majd később meglátod, mi lesz...most egyelőre még csak kíváncsi vagy és fel akarsz fedezni dolgokat...majd ha 20 éves korod után is a lányokhoz vonzódsz jobban, akkor már valószínű, h leszbikus vagy...de van olyan is, hogy biszex(fiúk is, lányok is bejönnek)
2010. márc. 20. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!