Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a ferfi azt mondja, hogy hu de jo a pi*ám? Az az hogy szűk vagyok?
Hű ha! Egyes szàm első szemèlyben módra hogy hu de jo a pi*àm! Akkor az nem férfi ha neki az van! Èrtem mit mondasz , vagy rosszul fogalmaztad mert ha ő dicsèri a baràtnöje nemiszervèt az màr màskènt van fogalmazva ès akkor màs èrtelme van de feltètelezem hogy èrtelmi kèpessègeid teljes tudatàban vagy ès hatàrozottan tudod mit irtàl le azèrt írtad igy tehàt akkor a férfivel aki ezt âllitja titokban vagy nyíltan ès hatàrozottan tudatja mindenkivel hogy neki fèrfi lètère jo pi*àja van!
Kèrem ez ma a mai társadalomban elfogadott mert sok ferde hajlamú ember van ès nem titkoljàk sőt ahogy a mellèkelt àbra mutatja es te is büszke lehetsz rà hogy egy ilyen kincs van a birtokomban es te is diadalmasan híreszteled hogy neki milye van? Igen neki egy pi*àja van!
Ma ez dicsösèg mert ritka ha valaki ezt vàllalja es nem titkolja mert egyenes ember es gerinces mert szembe szâll azokkal akik ezt elsumasumàkoljak! Nem a bíràlàs számít, de ebben a kultúrában és szocializációs környezetben, amiben mi itt Európában élünk, nem fér bele az átlag ember erkölcsi értékrendjébe egy ilyen fajtalansàgot megbotrânkoztató eset felett komolyabb következmények nélkül eltekinteni. Ha ettől eltérő felfogása van valakinek, az nem jóságnak, vagy intelligenciának, hanem devianciának számít. Hála istennek, a törzsközösségi társadalom színvonalát itt Európában sikerült kinőni, és ez együtt jár olyan hátrányokkal, hogy bizonyos viselkedésformát a többség nem fogad el természetesként. Lehet hogy tèvedek ès rosszul
értelmezem akkor viszon elnèzèst azoktól akiket megbàntottam. Egy a lènyeg hogy te legyèl arra hogy egy ilyen kincs birtokàban vagy akinek jo a pi*àja férfi lètere! Ezt becsülni ès elfogadni kell nem pedig elitèlni!
Csatlakozom a #6-os hoz. #5 inkább ne írtál volna semmit. Ha ezt a nyelvtan tanárod meglátja, elsírja magát. Én csak az első felét tudtam elolvasni. Olyanért szóltad le a kérdezőt, amit nem követett el, és mindezt minősíthetetlen értelmetlenséggel tetted. Sebaj.
Nem biztos, hogy szűkre gondolt, hanem inkább arra, hogy nagyon jó neki. :-) Ha meg attól félsz, hogy nem vagy elég szűk, akkor csak tornáztasd az izmaidat, és roppantsad össz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!