Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi, akivel jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi, akivel jól elvagyok ezt mondja nekem, mire véljem?

Figyelt kérdés

Először találkoztunk személyesen és ezt mondta a végén : " Az egyszerűségedben rejlik a varázsod".

Nem igazán tudtam lereagálni, de mit jelenthet ez. Mire fel mondhatta?

2015. nov. 7. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg őt ! Ő jobban tudhatja!

De vmi olyasmi hogy "egyszerű" (talán) közvetlen csajszi vagy de még is oly varázslatos, elbűvölően gyönyörűséges jófej cukicsajszika!

2015. nov. 7. 23:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Juj, hát nagyon köszcsike! :D

Viccet félretéve, nem akarom tőle megkérdezni, mert valahogy hülyén érezném magam tőle. Meg már lereagáltuk és túlléptünk rajta.

Csak annyira kétértelmű, tudom bóknak is venni, de némi sértésnek is..

2015. nov. 7. 23:49
 3/8 Fish1 ***** válasza:

Attól függ milyen hangnemben mondta és hogy milyen érzésekkel váltatok el a végén. Szerintem vágod, hogy szimpi vagy-e neki vagy sem.

Érthette arra, hogy tetszik neki, hogy nem bonyolítod túl a dolgokat. Nekem elsőre ez jött le, de nem ismerem a körülményeket.

2015. nov. 8. 03:13
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nekem mondta volna ezt egy nő biztosan nem hagytam volna szó nélkül! számomra meglehetősen sértőnek hangzik! én legalábbis csak negatív értelemben tudom értelmezni, én is így használnám illetve használok hasonló kifejezéseket. hogy ő pontosan miért mondta azt nem tudom, tőle kellett volna megkérdezni.
2015. nov. 8. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyébként milyen típusú lány vagy? Ha a természet szülötte, akkor az "egyszerűség" jelző nem sértés. Ha a plázacica típus vagy, akkor utalhat némi szellemi egyszerűségre.

Mindezek mellett mégis úgy érzem, nem bántóan, negatív értelemben mondta, inkább bóknak szánta.

2015. nov. 8. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Szimpatikusak vagyunk egymásnak, ez eléggé érezhető. Egyből hívott este, hogy hazaértem-e stb.

Abszolút nem vagyok olyan "plázacica" típus. Meg is lepődött rajtam, mondta is, hogy nem gondolta, hogy ilyen vagyok. Pl feljöttek a férfi munkák és mondtam, hogy én nem ijedek meg semmitől. Meg még volt pár ilyen eset, hogy rámcsodálkozott. Gondolom akkor, jó értelemben mondta, de ahogy az egyik is írta, van benne egy kis sértő is.

2015. nov. 8. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Mennyi a korotok egyébként? :)
2015. nov. 8. 13:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Ő 25, én 23. :)
2015. nov. 8. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.