Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 35 éves férfi szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35 éves férfi szex közben egyfolytában azt mondja: Ezt szereted? Igy jó? Hogy szeretned?

Figyelt kérdés
Az figyelmesség vagy inkább tapasztalatlanság?
2015. aug. 3. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát talán inkább figyelmesség, de engem megőrítene ha állandóan ezt hallgatnám.
2015. aug. 3. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ebben semmi rossz nincsen. Inkább értékeld. Azért csinálja mert még a szexnek az elején vagytok. Nem tapasztalatlan csak figyelmes. Én is hasonló vagyok szexnél. Első egy két hónapban én is ezeket csinálom. Nem minden nőnek jó az a póz , nem minden nő szereti durván , nem minden nő szereti a laza szexet. Szóval jó tudni hogy a párodnak hogyan jó. Azt akarja hogy jó sőt nagyon jó legyen neked.
2015. aug. 3. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Most őszintén, nem tökmindegy hogy figyelmesség vagy tapasztalatlanság?

Mert ha figyelmes akkor otthagyod?

Ha tapasztalatlan akkor otthagyod?

Engem az ostobaság készít ki általában, főleg az ami itt tapasztalható.

2015. aug. 3. 15:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha figyelmesség akkor százszor jobban szeretem és akkor talán neki is fontos vagyok
2015. aug. 3. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Akármelyik is attól még idegesítő. Ha jó egy nőnek az azért elég egyértelmű. Ez a bizonytalankodás meg elég hangulatromboló is.
2015. aug. 3. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Fiú vagy vagy lány :)
2015. aug. 3. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
engem zavarna, ha sokat beszélne. nem tudom hogy figyelmesség vagy tapasztalatlanság, de nem is érdekel.
2015. aug. 4. 00:09
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös 26/N bár nem tudom mi jelentősége van a kérdés szempontjából...
2015. aug. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!