Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősötök, akinek soha senki nem elég jó, mesélnétek róla?
részben én
de nem olyan értelemben, amit te írtál
csak inkább egyedül vagyok, mint olyannal aki nem hozzám illő
és ilyet meg nem nagyon találok (ha meg jól kijövök vkivel, félek a barátságunkat kockáztatni)
Igen, van. De nem fog továbbállni, mert a közeli rokonom. Inkább sajnálom mert szerintem ez egy betegség, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie, és látszik rajta, hogy őt se teszi boldoggá.
De el tudok olyat is képzelni, hogy valaki még túl fiatal vagy nem kapott még komolyabb pofont az élettől, és ezért hiszi azt, hogy minden lehet tökéletes.
Ha valakinek nincs 160-as IQja( mensa skálán 200as), nem elég normális párkapcsolatra akármilyen is lgyen mellette.
Személységben szinte mindig boldogna, mély gondolkodás módunak kell lennie. Tudnám sorolni s kifejteni de röviden e 2 lényeg.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!