Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud megtetszeni senki. Miert?
2honapja kileptem egy kapcsolatbol es ugy erzem siman tul is vagyok rajta. Napi szinten beszelgetunk, baratok vagyunk, viszont.
En probaltam mas agak fele nezni, de nem hogy megtetszik valaki, masra nezni nem birok, lehet az akar egy "magam ala pisilek" ferfi is, de erdektelen szamomra. Abban biztos vagyok, hogy O mar nem erdekel Ugy. Eleg buta kerdes, tisztaban vagyok vele, de mintha kioltek volna belolem az osszes erzest. Mi lehet ez?
Még az a szerencse hogy 2honap alatt a vilag nem tetszett meg, 2 honap nem a világ!! Nem muszály minden jott mentnek megtetszeni.Ezt hívják úgy hogy megbecsulod magad!
Nekem is volt olyan hogy 1evig se dobogtatak neg a szivemet!
De mondjuk azt sose tudtam tudom megérteni ha egszer egy kapcsolat veget er hogy lehet barátságban maradni azzal az emberrel akit "valamikor szereted szerelemmel es sex is volt utanna viszont jópofizni?
Normalis párkapcsolatban ezt a "barátságot"mar nem viheted be egy ujj szerelembe hisz a jövőbeli parodnak nem hiszem hogy tetszene.
Es az is hulyeseg hogy csupán "barátság"van. Szerintem itt csak néha osszejarogatasrol szol amit a masik fel kihasználva ürítést végez....azzal a mondattal hogy"nem tudok toled elszakadni "
Azota mar ferjenel vagyok es boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!