Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen spontán ajándéknak örültök? (nehezebb mint hinnéd)
nameg, rossz a logikád :)) az, hogy valamiből sok van, nem jelenti azt, hogy már több nem kell, sőőőt
ha sok ékszere van, az azt jelenti, hogy szereti, tehát egy újabb darabnak csak örülni fog
amúgy ha főzni nem tudsz, azért rendelhetsz két pizzát, kivehetsz (letölthetsz) egy filmet, és csaphattok egy összebújós, filmnézős estét
Szerintem legjobbak az apró cuccok...nem is annyira drágák...és mindig eszébe jutsz majd róluk...
Kulcstartó...pl:kezdőbetűs..,vagy valami aranyos kis bigyibogyó van rajta...
Vagy csoki...ha az édességeket szereti...cukor...
És ha nagyon...de nagyon olcsón akarod megúszni...akkor 1 romantikus éjszaka...vagy séta... :)
Hát...úgy tűnik még a séta a legjobb, ami megfelel a pénztárcámnak is, de sétálni is rendszeresen megyünk. Koncertjegy, ékszer, pizza, stb... ilyenekre nincs keret... sajna... :(
Csinálni is csináltam már sok egyedi dolgot.
Amiből meg neki sok van, nem lenne jó, mert nem tudna mit kezdeni vele. Jó, szereti, de már túl sok van neki abból...
Sajnos igazat kell adnom, már kínomban röhögök a helyzeten... :D
Sajna szexben is van elég sok újítás, amit bevezettem, több nem jut eszembe.
Hmm...
Akkor azt hiszem csak úgy spontán a fülébe súgom h szeretem. Jobb ötletem nincs, és ezt momentán nem túl sűrűn szoktam emlegetni...
Újra én vok...(04-24 09:01)
Nem minden a pénz körül forog... :)
Például...ha már unalmas a séta...
És van bicajotok...ismersz 1-2 különleges helyet...akkor elmehettek oda :)
vagy csináltok 1 kényeztető estét...
1 kis masszázs...esetleg forrócsoki...(1xerű étcsokiból is nagyon finomat lehet csizni...+ nem is drága :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!