Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én hogy örüljek ennek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hogy örüljek ennek az ajándéknak?

Figyelt kérdés
Tegnap átjött a barátnőm, és nemrég volt szülinapom. Hozott ajándékot is nekem és mondta: ma fél nyolckor indultunk, de előtte még beugrottunk neked a Tescoba ajándékot venni, és így értünk ide negyed 9-re. Ti örülnétek ilyen tescos-s, nem szívből adott ajándéknak?
2011. aug. 30. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem
2011. aug. 30. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

ebben a sztoriban hol derül ki, hogy nem szívből adta? egyébként mi az ajándék?

amúgy pedig nem akarok bunkó lenni, de tényleg ennyire telhetetlen mindenki? örülj neki, hogy gondolt rád.

2011. aug. 30. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolta, hogyha elmondja neked, hogy azért késett mert ajándékot vett neked, az felmenti a késés alól:)

Azt viszont nem lett volna fontos közölnie, hogy hol vette, de ettől még vehette szívből és jó szándékúan:)

2011. aug. 30. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!